Taxi çıkması olmasın araç tam taksi rengi
sabah sahibindendeki araçları incelerken gördüm sarı kaplama görmüştüm bide şu sarı t-jet sport vardı tabi o araçta efsane gibi nerde kimde olduğu belli değil. ama orjinal sarı grande punto görmemiştim adam türkiyede tek yazmış zaten...fazla duracağını zannetmem araç dediği gibiyse bugün yarın satılır zaten...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...75485263/detay
Taxi çıkması olmasın araç tam taksi rengi
adam boyasız diyor aracına kaplamada değil zaten...
Bence fotolar kalitesiz o yüzden tam afilli rengi gözükmüyor![]()
TSİ Jetta.
Güzelmiş![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
hoş![]()
degısık![]()
İlk defa sarı görüyorum güzelmiş![]()
harbi güzelmiş
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
izmrde bucadaydı bu araa forudan biri alsa keşke
Efsane olan skydome'lu sarı renk t-jetle aynı tonda onun için orjinal bence.Ayrıca çok hoş durmuş bu renk puntoda..
tek kapı olsa süper olurdu...
Keyif BMW'Dir...
kaplama felan değil taksi çıkmasıda değil birmotta sarı t-jet görmüştüm daha sıfırdı
tavan cam olsaymış çok hoş bir görüntü çıkarmış ortaya. ama bu haliyle bile cezbedici.
10 numero
o sarı renklı t-jetın fotoları yokmu o cok bomba bırseydı gercekten güzel caddeye cıkılır aslında o sekilde![]()
bu aracı izmrde canlı gördüm.yanıma park etmişti.orjinal renk..kaplama değil..ve gercekten cok temiz arac.kullanan adam cok titiz bi şekilde baktığını söylemişti.inş forumdan biri alır..daha da yakından tanıma sansmz olur
Yolda giderken durması için buna el eden çok olur...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri