hayır zeynel bu bizim bildiğimiz kamuran
tekrar aramızda :poster_t:
Printable View
Murat abım bu yaptıgını hıc sana yakıstıramadım vallahı ıstedıgın kadar kucuk yerde yasa ****** heryerde ****** nufusu 100 kısı olur herkesı tanırsın yıne bırakırsın dısarıdan bır ****** gelır senı bulur alıskanlık yapar baska sehırde veya yerde yıne bırakırsın bır anlıgına mazallah vahım durum gelır senı bulur kendı aracımın basına gelmıs gıbı uzulurum vallahı gozunu seveyım yapma abı ustunde bırakma anahtarı
aynen kendisinden daha önce yaptığı hatayı tekrarlamaması sözünü aldık
ve bir şans daha verdik bakalım daha ne gibi garip şeyler soracak
kamuran ise eğer şivedede bi değişiklik yapmış :)
kendisininde açıklama yapması lazım aslında dha iyi olur
ilerlemeler var tabiki
Bence Yedek Anahtarda Yanında Olsun Çalışır Vaziyette Kitle 1 Dk İçinde Kimse Çalmaz Ama Burası Türkiye Bu İhtimalde Var :)
yine başladık bakalım bu sefer ne zaman banlancaksın :)
Evet ben Kamuran ama o eski halimden eser yok şimdi :D
Bundan sonra bende kapatcam kontağı bi turbo için aracımdan olmayım :) Birde bakkalın hemen önünde duruyom camdan bakıyom zaten ekmeği alırken araca 30 sanyie bile sürmüyo ekmek almam o yüzden sordum kapatsammı kapatmasammı diye :) Ama kapatcam bundan sonra 1000 tllik turboyu kurtarcaz diye 25.000 tllik araçtan olmayalım
Okulun önüne gelince araba 15-20 saniye duruyom dediklerini yapıyom :D Millet bana bakıyo camdan içeri ben torpidoya falan bakıyom bişey arar gibi yapıyom sağa sola eğiliyom yan koltuğa vakit geçirmek için haha :)
bakkalın 100 metre gerisinde ışık var zaten genelde ışığa yakalanıyom bakkala giderken. Kalkarken falan zaten boşa atsam o hızla gitmez 100 metre araç mecbur gidiyom :) Ama neyse beklicem artık 10-15 saniye zaten yüksek devir çevirmiyom gelirken 2000 deviri geçmiyom beklemem pek gerekmez zaten. Okulla evim arasıda 2 km :D
Hiç huyum değildir bakkal, atm gibi işlerimde aracım hep gözümün önünde çalışır durumda bırakırım :)
kesinlikle kontağı kapatıp öyle gidiyorum
aynı durumlarla bende karşılaşıyorum kapama ile kapamama arasında çok kalıyorum ama sonunda kapamak hatta kilitlemek le sonuçlanıyor..
eski aracımda (147) orjinal alarmı vardı, yine biryere park ettim markete gir çık yapacam hanım arabada aracı stop edip yiridim markete giderken aklıma geldi kumandayla kilitledim..
ksada sıra beklerken cıyak cıyak bi ses.... sıradan cıkıp bi uzattım kafayı hanım arabadan atmış kendini millet araca bkıyo ne oluyo diye. :)( alrmın içerde bulunan hareket sensörleri içerdeki hareketten dolayı bizim hanıma hırsız muamelesi yapmış.) tabi hanımdan işittiğim tafrayla iyi bi ders aldım .:)
yahu bakkaldan hergün ekmek mi alnır:)) gidiyorum büyük boy çavdar ekmek 1 hafta gidiyor:D
Arabayı eve park edin yürüyün azıcık. Sonra göbek çıktı dersiniz :D Yürümek güzeldir, iyidir. Yürüyün hatta koşun :D
vallaha güzel bir konu olmuş :) heleki bizim gibi 1 tane MECBURİYET caddesi olan ilçelerde çileye döünüşüyor bazen. fırının önünde dur, 1 km sonra DİA SA da dur. sonra hadi bakalım Tekel Bayide dur. e para bitti bankada dur. bunların hepsinde arabayı stop edip kilitliyorum. burası Türkiye Cumhuriyeti ve afedersiniz ama sokaklar k... donu bile çalabilecek insanlarla dolu malesef. bir arkadaş demiş ya "OLSA DİREKSİYON KİLİDİ BİLE TAKACAĞIM " aynen öyle.
kamuran bey çekirge bir sıçrar 2 sıçrar üçüncüde Allah Muhafaza .................
bir bakmişsin araba kuş olmuş gidiyor.
Hıc huyum degıldır ama tek tek okudum butun yorumları arkdas super bır soru sormus tebrık edıyorum aslında gereksız gozuksede her turk erkegının evıne gelmeden once aldıgı en onemlı seydır ama aranızdan en sanslı benım heralde benım bakkal sıte ıcınde oldugu ıcın ben yuksek muzık ve bass eslıgınde sıteye gırer bakallın onunde durur kapı acık araba calısıyor :) ugrar bakkala 5 dakka sohbetımı bıle eder sonra aynı sekılde kapısı acık olan araba bıner aracımı park ederım