Hiç sorunum yok şükür :)
Hiç sorunum yok şükür :)
8- Evo Stopları buğu sorunu
12- Full Dolu Depoda Depodan Gelen Akaryakıt Sesi (Paranın sesi o boşver. Şuana kadar bindiğim ve fullediğim tüm araçlardan duydum bu sesi (vw, fiat, opel, honda))
14- Arka Kapıların Zor Açılma Sorunu
15- Yüksek Hızda İçeri Rüzgar Alma Sorunu
bunlar bendeki suandaki sorunlar
buarada tavanda leke varsa gidin garantiden değiştirtin. ben öyle yapmıstım. Leke, tavan döşemesindeki bir maddeden dolayı arada olabiliyormus onuda sorun cıkarmadan garantiden değiştirdiler bende.
1 i yaşadım 9-10-11-14-16 yıda yaşamaktayım
2, 3, 9, 11, 14, 15, 17, 21, 22.:-)Sorunlar baya birikmiş bende konuya girince farkettim. Şıklara klima motoru gürültüsü ve ön kapı camları açıkken kapı kapatıldığındaki cam zangırtısıda ilave edilebilir bence.
bu lekeler küf gibi noktasal ön üst taraflarda sadece.üretim hatası oldugu için değişecek.temizlemeyle hiç uğraşmadım.
arkadaşlar siz kafayı mı yediniz ya neymiş öyle tavan değişecek felan yazık değilmi çakal çıkala paranızı yediriyosunuz . ben de de aynı sorun vardı 3 tl bi temizlik ürünü ALDIM KENDİM TEMİZLEDİM çiçek gibi oldu arkadaşlar ya ne tavan değişmesi . eğer yırtılma yoksa neden değişeceksiniz yazık paranıza arkadaşlar. ve tavanım sıfır gibi oldu
Merhaba herkese, aşağıdaki problemler bende de mevcut :(
3- Arka Kapı Gıcırdaması
10- Kapı Ayarları Sorunu
20- Hoparlörlerin Titremesi
ne varsa gride var :D
3- Arka Kapı Gıcırdaması
Kapı gergileri değiştirilerek çözüldü. Zaten kronik problem olarak kabul edilmiş durumda servislerde arıza çıkarmıyorlar yani değiştiriyorlar değiştirmezlerse ısrarcı olun ;-)
4- Dikiz Aynası Gıcırtısı
Bozuk ve stabilize yollarda birkaç kez duydum düz yolda sıkıntı yok.
Geçen başıma geldi ama var diyemem emin değilim... Aracı yıkayınca dikkat edicem yaparsa soluğu serviste alırız :-D Malum kış şu an yıkayamıyorum :-S
10- Kapı Ayarları Sorunu
Gergiler değiştikten sonra hiç fena değil ama sorunsuz diyemem.
12- Full Dolu Depoda Depodan Gelen Akaryakıt Sesi
Çok az var rahatsız etmiyor çoğu zaman.
Herhalde bu sorunu olmayan punto yoktur.
Benden bu kadar şimdilik :D
Sent my MT11i using
bende sadece şu sorunlar mevcut
21- Cd çaların Tuşlarının Soyulması(sadece açma kapama tuşu ile ileri alma hafif soyulmuş)