bencede satmaz ama görünüş olarak 10 numara olmuş
bencede satmaz ama görünüş olarak 10 numara olmuş
bu vergi politikasıyla ancak kerizler,hesapsızlar veya hastası suv veya jip alır.
Gezgin Gp.
üç çeşit genelleme yaptım kim hangisini isterse alsın üstüne. Ama milleti keriz yerine koyup vergi tırtıklayan bir devletin mensuplarıyız.550 işe yaramaz ve milyonlarca vatan haini beslerken araç sahipleri yolunacak kaz görülürken ve hiç ses çıkarmazken ne diyecektim ki?
Sen serin ol adaşım.Hassasiyetine teşekkür ederim.
Gezgin Gp.
bu aracı aslında fiat tasarlamadı. chrysler satın alınca, iç mekanda değişiklikler yaptı. bu araç aslında dodge journey.
Fiyat olarak avrupadaki sitelerde captivadan daha ucuz, ancak otomatik vites seçeneğinin olmayışı kötü, umarım getirirken puntoda yaptıkları gibi donanımı kısmazlar.
Sonuçta mont Fiatın tasarladığı bir araç değil.Dolayısıyla ne tip kronik problemleri olacaktır bunu bilmek zor.Öğrenmek için ikiz kardeşine bakmak lazım.Ancak motor konusunda hiçbir sıkıntı olmayacaktır eminim![]()
satmazzz
Puntolojik
bu araba dodge journey dışı ile tıpa tıp aynı (peugeot bipperle fiat fiorino gibi)bugün trafkikte beyaz bir dodge journey gördüm hakikaten çok güzeldi
2.0 litre motor türkiyede vergi ve yakıt sarfiyatı açısından pahalı olur. zaten 2 litrenin vergisini ve yakıt masrafını düşünmeyip alacakların çoğunluğu da araba ne kadar güzel de olsa fiat almaz bu da araba da hiç olur gider. ama 1.6 litre yaparlarsa gayet güzel olabilir alıcısı çoğalır diye düşünüyorum.
1,6 dizel ve iyi bir fiyatla satar. aksi taktirde hiç satamaz.
Nissan'ın 1.5 dci'leri varken bu dahil tüm suvlar yalan oldu son vergilendirmeden sonra.
Bu tarz araçlarda en az 2.0 motor kullanmazlarsa güç konusunda büyük sıkıntı yaşanır. Ayrıca çok derli toplu bir kasası var aracın. En azından kullanıcılardan onay almış bir kasa. Ve bence fiatın son yıllardaki başarılı motorları ile hedeflenen satışları yakalar.
ben bekliyorum inşallah gelir bende alırım; punto yu severek aldım palio vardı şirket aracı nefretlekullanmıştım ama bu hafif suv artık fiatın türkiye pazarına sokması gereken bir araç bu arada marka olarak tofaş artık çok uzaklarda kaldı tamamen fiat politikaları hakim şu anda fiat grup da yaptığı araçlarla ne wv ile kıyaslana bilir nede başka bir araçla; adamlar ferrari ve masarati üretiyorlar biraz daha geniş açıyla bakmak lazım resme yoksa yanlış anlaşılabilir bu gün ferrari ve maseratiyi ne peugeot la ne de wv ile karşılaştırabiliriz varsa karşılaştıran babayiğit söylesin...
4x4 otomatik seçeneğiyle geliyormuş düzgün okumamışım haberi... 2.0 dizel otomatik 4x4 fiyatı uygun olursa captivaya rakip olabilir
Bu arada italyadaki sitede 34440 euro(2.0 4x4 otomatik full(lounge) versiyon):79.290 TL, tabi ötv ile nekadar olur bilmiyorum.
bu aracın ordakı vergısız fıyatının 50000 tl oldugunu varsayalım .... turkıyede fıyatı 115000 tl oluyor ve yazıksedıcı ıle beraber torunlarımıza gosterılecek fıat tarıhının ıcındekı yerını rahat alacaktır bu fıyata....benım mont ıle kıyaslayacagım satıs rakamı ssang yong kyron olacak bakalım o garıp jeepı sollayabılecekmı.....
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
bu arac 2.0 4x4 versıyonu vergıyıde koyarsak 120000 tl nın altına ınemez eger avrupa fıyatı 34000 euro ıse.... bızdekı %130 vergı mahvedıyor herseyı... turkıyeye bınek arac olarak hıtap eden markalar suv sınıfında sureklı arka planda kalıyor... chevrolet marka takıntıları olan ama jeepı cok satan bı marka sorento , kıa ıcın daha acaba dedıgımız donemlerde ustuste satıs rekorları kırdı. bu segmentte hem bınek araca hıtap edıp hemde bu sınıfta kendını ıspatlamıs aklıman gelen tıguan var. ortalama %70 lık bınek araca hıtap eden fırmalarımız genelde suv satıslarında cok gerıdeler. koleos antara gozumuzun onunde ornek olarak durmakta....
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri