tanımayanlara bilmeyenlere tanıştırayım: cars 2 filminde italya porto corsa dan safkan bir italyan. tıpkı puntolarımız gibi. videosuda var Cars 2: table "Francesco Bernoulli" - YouTube
Konu egzo-evo tarafından (15/02/2012 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
hatta seslendiren de John Turturro
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Altyazılı izlediğim için bilemiyorum.
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Cars 2: table "Shu Todoroki" - YouTube
Pagani Zonda![]()
oğlumun en sevdiği karakter her nedense. joker mağazasında 1:43 oğuncağını bulunca hemen aldım. üstündeki boyası çok karizmatik gerçekten.
bu arada kendi arabalarımıza böyle gözleri olacak şekilde güneşlik yaptırabilirmiyiz acaba. yada varmı piyasada. reklamcılar yapabilirlermi böyle bir şeyi bilgisi olan varmı. çok güzel gözükür diye düşünüyorum. elimden gelse photoshop birşeyler yapacağım gösterebilmek için. genel bir talep olur ve çok şirin gözükür.
Filmde grande punto da gözüküyor bir bölümde.
Otobüslerdeki güneşlikler gibi bir şey yapılabilir belki aslında
oğluma aldığımıı söylediğim modelleri makro çekim yaptım bakalım beğenecek misiniz? benim favorim tabiki francesco![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri