Hesabında ya yanlış var yada ben anlamadım.. 410 TL (aldığın toplam yakıt) / 2618 km = 0.15 TL eder yani 15 kuruş.. Ama ortalama olarak 5.5 ve 5.8 lt yaktığını söylüyorsun oda 21-22 kuruşa falan tekabül eder.. Doğrusu 21-22 kuruş olması lazım..
Hesabında ya yanlış var yada ben anlamadım.. 410 TL (aldığın toplam yakıt) / 2618 km = 0.15 TL eder yani 15 kuruş.. Ama ortalama olarak 5.5 ve 5.8 lt yaktığını söylüyorsun oda 21-22 kuruşa falan tekabül eder.. Doğrusu 21-22 kuruş olması lazım..
Konu effect1903 tarafından (14/02/2012 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
Abicim şehir içi ortalamam diyorsunuz, takdir buyurursunuz ki, araç ortalama yakıt tüketimini iyi dikkat ettiyseniz belli durumlara göre anlık değiştiriyor, örn: 110 sabitle giderken çıkın 150 lere birkaç dk sonra yakıt tüketimi yükselecektir, tam tersi düşün 70 lere yine ters orantılı olarak yakıt tüketimi düşecektir, ben yazdım ki dönüşte en düşük hızım 110 en yükseğim ise bir ara 17X ve üzerine çıktım kısa mesafe de olsa ve ben şehir merkezine indiğimdeki değere baktım, bu bir genel ortalamadır, yani çıktığım andaki değerle indiğim andaki değer arasındaki mesafe değil ki, kaldı ki sizin bahsettiğiniz dediğiniz gibi şehir içi tüketimden bahsediyorsunuz, ve yazdım ki yolun çok büyük kısmı "hız sabitleyici" ile katettim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri