Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: İşte beklenen Bravo ve hız denemesi:D

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

hayrlı olsun tekrar Engin.

ŞAFAK ÖZTÜRK
    sfkbrtn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 233

güle güle kullanın valla özendirci olmaya başladı bu paylaşımlar içimde kalan bravo isteği depreşiyor

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım şuanda 1.4 dualogıc evo 77 hp benzini fazla yediğinden şikayetciyim o yüzden dizel istiyorum fakat yol yapan biriside değilim bana titremeyen az ses alan bi araç lazım mesela megane 2011 kullanıyorum 1.5 şirkette olmaz olsun böyle araba çok donanımlı ama içeri ses alıyor ayaklarım titriyor berbat en iyisi bravo ile test sürüşü yapmak birde bravonuzda f1 vites varmı acaba showroomda bitanesinde görmüştüm çok özeniyorum manuel kullanmaya
    megane 3 var arkadasımda ve benım araca bındıgındekı yorumu bu araba benzınlı mı oldu gerısını sız dusunun...otomatık vıtes arac sevmedıgımden manuel aracım

Alıntı GP51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sport stil aracı olan bir arkadaş "çok savruluyo yol tutuşu hiç iyi değil, araba yakışıklı duruyor, çok atik bir arabada değil" diyor. aracını sattı... sizcede nasıl arkadaşlar bende bravo düşünüyordum...
    o arkadasınız ıcın yorum yapmayım ama benım aracım actıve plus donanımlı esp falan yok ha umrumdamı dııııılll!!! ha gereklımı tartısılır olsaydı kotumu olurdu tabıkı degıl benım acımdan yol tutusu ıyı degıl MUKEMMEL!!!

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vesile ile 105 lik dynamic kullanmış biri olarak Bravo kesinlikle ESP li olmalı hatta bütçeme uygun esp li Bravo bulamadığımdan başka marka ve modellere kaydım.
    allah kolaylık versın abı
    Alıntı typhoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkadaş bravoyu hangi araçlarla kıyaslayıp böyle bir sonuç çıkarmış?? yol tutuşu gayet başarılı, testlere falan bakabilirsiniz, en iyisi değil belki ama özellikle sport style olanı ve ESP de olunca ilginç bu yorum.. 10.5snde 0-100ü olan 300 torkluk bir araç nasıl atik olamaz ya? özellikle 0-50 değil de sonrası inanılmaz, yani uzun yolda kapışmak için birebir.. hem de 1.6 araçlarla değil, 1.8, 2.0 motor araçlarla çok rahat kapışabiliyorsunuz.. bu yoruma çok şaşırdım doğrusu..
    aynen katılıyorum sıze
    Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sportstyle eğerki dualogic değilse ESP opsiyonel standart değil.ve bu yüksek tork malesef aracı sasıyor biraz.
    valla abı resımlerde goruldugu uzere 210 kmye kadar cıktım ve 200 kmde yaklasık 10 dakıka dewam ettım hıc sorunum olmadı
    Alıntı clubber_style Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah
    performansı gercekten cok iyi
    bundan sonrakı aracım bravo gibi gorunuyor
    bencede mutlaka tadını almalısınız
    Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğrafları yeni gördüm

Gcen sene didime tek başıma gittiğimde afyon yolunda 235 gördüm düz yolda .. 215 buradaki otobanda bile görüyorum ben ,

yinede bu bilgiler bilgilendirme amaçlıdır kesinlikle tavsiye değildir..
    mutlaka oyle sosyal mesaj bır yana hız=heyecan ve sevıyorum...tabı onerılmez dıyımde sosyal msjımı ıhmal etmeyım

Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayrlı olsun tekrar Engin.
    tsk ettım kardesım

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Ya konuyu kirletmiyeyim ama
    Az önce istanbuldan ankaraya geldim gelirken boş ve biraz eğimli yol buldum Sonuç 195km hız - 6200 devir. Yol ciddi anlamda çok az eğimliydi. Zaten daha önce denememde düz yolda 190 görmüştüm. LPG li fire ın gücü

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

hayırlı olsun tekrardan.. maşallah

Umut G.
    The End - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 46

kaan 77hp fire'lar 6200 devir çevirebiliyormu? benimki 5bine gelince sesi soluğu kesiliyorda

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

1.4 8v 77hp fire motorlar 6500 devirde kesiciye giriyor 77 hp yi fabrika verisi 6000 diyor ama 6200 tam 77 hp yi verdiği devir bence. 3500 max tork geliyor.

mesut karahan
    GP51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı typhoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkadaş bravoyu hangi araçlarla kıyaslayıp böyle bir sonuç çıkarmış?? yol tutuşu gayet başarılı, testlere falan bakabilirsiniz, en iyisi değil belki ama özellikle sport style olanı ve ESP de olunca ilginç bu yorum.. 10.5snde 0-100ü olan 300 torkluk bir araç nasıl atik olamaz ya? özellikle 0-50 değil de sonrası inanılmaz, yani uzun yolda kapışmak için birebir.. hem de 1.6 araçlarla değil, 1.8, 2.0 motor araçlarla çok rahat kapışabiliyorsunuz.. bu yoruma çok şaşırdım doğrusu..
    Bende şaşırdım... 1.8t passat kullanıyor. Bravo hemde sport still bu kadarda kötü olamaz...

Engin Tan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65

Alıntı GP51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şaşırdım... 1.8t passat kullanıyor. Bravo hemde sport still bu kadarda kötü olamaz...
    bence sız kullanın karar verın...

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

engin kardeşim tekrar hayırlı olsun. kıskandım doğrusu

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Bu kadar yüksek süratle giderken bi de resim çekebiliyorsunuz. İyi cesaret vallahi

Engin Tan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65

Alıntı mrfee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engin kardeşim tekrar hayırlı olsun. kıskandım doğrusu
    daha ıyısı senın olsun abıcım )
    Alıntı ozgurse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar yüksek süratle giderken bi de resim çekebiliyorsunuz. İyi cesaret vallahi

salih zengin
    sarich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

ilk resimde 200 gördüm hüsrana uğradım 210da normal aslında focus tdciların 230 yapan videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ufuk Orhan
    ufuk_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137
    Edilen teşekkür: 279

engin abi hayırlı olsun..siyah renk bu araca gidiyor gelince görüşmek üzere

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Maşalllah kazasız belasız kullanın, bugün pazarda bi siyah 1.6 120 lik bravo vardı, 40 gibi veya 41 gibi bir rakam istiyorlardı yanılmıyorsam, sonra servise gittim servis müdüründe de 120 lik bravo var, birde oğluna 1.3 95 punto evo almış aynı anda kapıştırmışlar, oğlum beni geçiyor diyo, çok merak ediyorum bravoları 120 veya 105 i denemem lazım...değerlerine baktım bravonun 105 liği birkaç saliseyle önde, 120 lik ise 1.2 saniye önde, ancak tahmin ediyorum ki ilk birkaç yüz metrede evo bravoyu yer diye düşünüyorum ağırlığından kazanır diye düşünüyorum deneyen arkadaş olursa paylaşabilir mi ?

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşalllah kazasız belasız kullanın, bugün pazarda bi siyah 1.6 120 lik bravo vardı, 40 gibi veya 41 gibi bir rakam istiyorlardı yanılmıyorsam, sonra servise gittim servis müdüründe de 120 lik bravo var, birde oğluna 1.3 95 punto evo almış aynı anda kapıştırmışlar, oğlum beni geçiyor diyo, çok merak ediyorum bravoları 120 veya 105 i denemem lazım...değerlerine baktım bravonun 105 liği birkaç saliseyle önde, 120 lik ise 1.2 saniye önde, ancak tahmin ediyorum ki ilk birkaç yüz metrede evo bravoyu yer diye düşünüyorum ağırlığından kazanır diye düşünüyorum deneyen arkadaş olursa paylaşabilir mi ?
    Çok enteresan, 95'lik punto dualogic olmasına rağmen 120lik canavar bravoya yenik düşmüş ha :s
    Konu celenlee tarafından (18/02/2012 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok enteresan, 95'lik punto dualogic olmasına rağmen 120lik canavar puntoya yenik düşmüş ha :s
    Servis müdürünün yalancısıyım, kaldı ki o arabanın hakkını vererek kullanıyor, ancak kendim denemek istedim şu an mazot yok başka zaman bakalım dedi ısrar etmedim, deneyip farkı görücem...

İşin başka bir boyutunu daha belirteyim, oğlu olan benim arabayı görünce hep satın almak istiyordu ancak çok çok uçuk düşük fiyat çekiyordu, bende git albea al falan vyea başka bişiler diyordum, kendisinin Fiat Coupe si vardı, onu satmış dualogic 95 alması şaşırttı, neden şaşırttı beni bu kesmez diyordu !!!
    Konu akca37 tarafından (18/02/2012 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave bilgi

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servis müdürünün yalancısıyım, kaldı ki o arabanın hakkını vererek kullanıyor, ancak kendim denemek istedim şu an mazot yok başka zaman bakalım dedi ısrar etmedim, deneyip farkı görücem...

İşin başka bir boyutunu daha belirteyim, oğlu olan benim arabayı görünce hep satın almak istiyordu ancak çok çok uçuk düşük fiyat çekiyordu, bende git albea al falan vyea başka bişiler diyordum, kendisinin Fiat Coupe si vardı, onu satmış dualogic 95 alması şaşırttı, neden şaşırttı beni bu kesmez diyordu !!!
    Gerçi doğru olabilir.
    Bahsedilen Bravo 0-100 10.5s
    Punto 0-100 11.7 saniye

Eğer Bravo'nun kmsi düşükse ve yeniyse, ve de Puntonun motor güzel açıldıysa, 50-100km aralığındakihızlarda bravoyu geçmesi normal olur.

Ama yüksek hızlarda otobanda uzun soluklu bakmak lazım sonuçlara Orda durum kesinlikle değişecektir.

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçi doğru olabilir.
    Bahsedilen Bravo 0-100 10.5s
    Punto 0-100 11.7 saniye

Eğer Bravo'nun kmsi düşükse ve yeniyse, ve de Puntonun motor güzel açıldıysa, 50-100km aralığındakihızlarda bravoyu geçmesi normal olur.

Ama yüksek hızlarda otobanda uzun soluklu bakmak lazım sonuçlara Orda durum kesinlikle değişecektir.
    Bravonun km si düşük diye tahmin ediyorum çünkü ustamız yüksek km araç alıp satmıyor, kaldı ki evo yu sordum 10 binde dedi, ayrıca ben kendimden örnek verim maşallah aracıma güveniyorum beni hiç yolda bırakmıyor, yüksek devirli benzinli araçlar dışında çoğu yeni arabaya kafa tutuyor hatta millet şaşırtıyor bu kadar küçük bir arabadan bu performans nasıl diye şaşırıyorlar, istediğim zaman istediğim aracın peşine takılabiliyorum, sollayabiliyorum hatta arada mesafe olmasına karşın yani dk larca önce beni geçmesine karşın yolda onu yakalayabiliyorum...(maşallah deyin)

S. Togay
    VICEROY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 80

2009 vergi indiriminde aldıgım gp fun multijeti 2.yıl bakımına 10.000 km de Boranlara götürdüğümde showroomda yatan BRAVOYA sadece 3 dakika oturdum ve aynı gün satın aldım. Her bindiğimde tekrar tekrar bağlandım. Satıyorum dediğim günün ertesi kıyamayıp tekrar vazgeçtim. Kısacası her yönüyle kendisine bağlıyor. Ön yargı ve çevre nedeniyle kendi zevklerimi ertelemedim. Multiair sport modelde aldığım keyfi ne sıfır aldığım 2005 model golf 1.6 fsi comfortlıne da nede 1999 yılında 4 yaşında satın aldığım 3.20i de alamadım. Emsal gösterdiğim araçlarda aynı donanıma sahip olan güncel modele zaten çok daha fazla para savurmak lazım ki kolay kazanmıyorum gerek yok.
    Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon