hayrlı olsun tekrar Engin.
Printable View
hayrlı olsun tekrar Engin.
güle güle kullanın valla özendirci olmaya başladı bu paylaşımlar içimde kalan bravo isteği depreşiyor:D
megane 3 var arkadasımda ve benım araca bındıgındekı yorumu bu araba benzınlı mı oldu gerısını sız dusunun...otomatık vıtes arac sevmedıgımden manuel aracım
o arkadasınız ıcın yorum yapmayım ama benım aracım actıve plus donanımlı esp falan yok ha umrumdamı dııııılll!!! ha gereklımı tartısılır olsaydı kotumu olurdu tabıkı degıl benım acımdan yol tutusu ıyı degıl MUKEMMEL!!!
allah kolaylık versın abı
aynen katılıyorum sıze
valla abı resımlerde goruldugu uzere 210 kmye kadar cıktım ve 200 kmde yaklasık 10 dakıka dewam ettım hıc sorunum olmadı
bencede mutlaka tadını almalısınız
mutlaka oyle sosyal mesaj bır yana hız=heyecan ve sevıyorum...tabı onerılmez dıyımde sosyal msjımı ıhmal etmeyım:D
tsk ettım kardesım :D
Ya konuyu kirletmiyeyim ama :D
Az önce istanbuldan ankaraya geldim gelirken boş ve biraz eğimli yol buldum :D Sonuç 195km hız - 6200 devir. Yol ciddi anlamda çok az eğimliydi. Zaten daha önce denememde düz yolda 190 görmüştüm. LPG li fire ın gücü :)
https://e1202.hizliresim.com/u/d/2nl2z.jpg
hayırlı olsun tekrardan.. maşallah
kaan 77hp fire'lar 6200 devir çevirebiliyormu? benimki 5bine gelince sesi soluğu kesiliyorda :)
1.4 8v 77hp fire motorlar 6500 devirde kesiciye giriyor 77 hp yi fabrika verisi 6000 diyor ama 6200 tam 77 hp yi verdiği devir bence. 3500 max tork geliyor.
engin kardeşim tekrar hayırlı olsun. kıskandım doğrusu
Bu kadar yüksek süratle giderken bi de resim çekebiliyorsunuz. İyi cesaret vallahi :)
ilk resimde 200 gördüm hüsrana uğradım 210da normal aslında focus tdciların 230 yapan videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam.
engin abi hayırlı olsun..siyah renk bu araca gidiyor:) gelince görüşmek üzere:D
Maşalllah kazasız belasız kullanın, bugün pazarda bi siyah 1.6 120 lik bravo vardı, 40 gibi veya 41 gibi bir rakam istiyorlardı yanılmıyorsam, sonra servise gittim servis müdüründe de 120 lik bravo var, birde oğluna 1.3 95 punto evo almış aynı anda kapıştırmışlar, oğlum beni geçiyor diyo, çok merak ediyorum bravoları 120 veya 105 i denemem lazım...değerlerine baktım bravonun 105 liği birkaç saliseyle önde, 120 lik ise 1.2 saniye önde, ancak tahmin ediyorum ki ilk birkaç yüz metrede evo bravoyu yer diye düşünüyorum ağırlığından kazanır diye düşünüyorum deneyen arkadaş olursa paylaşabilir mi ?
Servis müdürünün yalancısıyım, kaldı ki o arabanın hakkını vererek kullanıyor, ancak kendim denemek istedim şu an mazot yok başka zaman bakalım dedi ısrar etmedim, deneyip farkı görücem...
İşin başka bir boyutunu daha belirteyim, oğlu olan benim arabayı görünce hep satın almak istiyordu ancak çok çok uçuk düşük fiyat çekiyordu, bende git albea al falan vyea başka bişiler diyordum, kendisinin Fiat Coupe si vardı, onu satmış dualogic 95 alması şaşırttı, neden şaşırttı beni bu kesmez diyordu !!!
Gerçi doğru olabilir.
Bahsedilen Bravo 0-100 10.5s
Punto 0-100 11.7 saniye
Eğer Bravo'nun kmsi düşükse ve yeniyse, ve de Puntonun motor güzel açıldıysa, 50-100km aralığındakihızlarda bravoyu geçmesi normal olur.
Ama yüksek hızlarda otobanda uzun soluklu bakmak lazım sonuçlara ;) Orda durum kesinlikle değişecektir.
Bravonun km si düşük diye tahmin ediyorum çünkü ustamız yüksek km araç alıp satmıyor, kaldı ki evo yu sordum 10 binde dedi, ayrıca ben kendimden örnek verim maşallah aracıma güveniyorum beni hiç yolda bırakmıyor, yüksek devirli benzinli araçlar dışında çoğu yeni arabaya kafa tutuyor hatta millet şaşırtıyor bu kadar küçük bir arabadan bu performans nasıl diye şaşırıyorlar, istediğim zaman istediğim aracın peşine takılabiliyorum, sollayabiliyorum hatta arada mesafe olmasına karşın yani dk larca önce beni geçmesine karşın yolda onu yakalayabiliyorum...(maşallah deyin)
2009 vergi indiriminde aldıgım gp fun multijeti 2.yıl bakımına 10.000 km de Boranlara götürdüğümde showroomda yatan BRAVOYA sadece 3 dakika oturdum ve aynı gün satın aldım. Her bindiğimde tekrar tekrar bağlandım. Satıyorum dediğim günün ertesi kıyamayıp tekrar vazgeçtim. Kısacası her yönüyle kendisine bağlıyor. Ön yargı ve çevre nedeniyle kendi zevklerimi ertelemedim. Multiair sport modelde aldığım keyfi ne sıfır aldığım 2005 model golf 1.6 fsi comfortlıne da nede 1999 yılında 4 yaşında satın aldığım 3.20i de alamadım. Emsal gösterdiğim araçlarda aynı donanıma sahip olan güncel modele zaten çok daha fazla para savurmak lazım ki kolay kazanmıyorum gerek yok.
evomuzu seviyoruz :) enginin forumu parçalamaylm :)
Bravo'nun arka tarafı savrulmaya meğilli. Nedeni ise arka tarafta bağımsız süspanisyonun olmayışı... Aracın savrulmadan önce tatlı bir noktası var, onu bulursanız 60 km/s ile bile aracın arkasını savurabilirsiniz. Tabii bu durum daha ziyade kaymak asfaltta oluyor. Ancak ESP olduğu için güvendesiniz... Ben bu nedenle eibach 3.5cm'lik yay taktırdım... Şimdi 10 numara oldu.