kardeşim Alllah yardımcın olsun.Kariyer.net - Ana sayfa e üye ol.park time iş arama var.inşallah yardımcı olur.birde mesleğini,eğitimini fln yazarsan arkadaşlar daha da yardımcı olabilirler
merhabalar arkadaşlar nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama. geçen aylardan eşimi işten çıkardılar. kiraydı, faturalardı, krediydi,masraflardı derken tek maaş yetmemeye başladı.baya sıkıntılı günler geçiriyorum. direniyorum punto mu satmamak için bu yüzden ek iş arıyorum hafta sonları akşamları kulağınız delik olsun veya internette nerelere müraacat edebilirim.teşekkürler
kardeşim Alllah yardımcın olsun.Kariyer.net - Ana sayfa e üye ol.park time iş arama var.inşallah yardımcı olur.birde mesleğini,eğitimini fln yazarsan arkadaşlar daha da yardımcı olabilirler
Veli kardeşim Allah yardımcın olsun. Umarım bir an önce bu sıkıntılı dönemden kurtulursun.. Bunda da bir hayır vardır.
BY Turbo SPORT 150 HP
Hocam inşallah eşiniz en yakın zamanda iş bulur..bu zamanda gerçekten tek maaş çok ama çok zor..
Allah yardımcın olsun![]()
TSİ Jetta.
Umarım ekonomik sorun çözülür.Aklımızda olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Allah yardımcın olsun abi...kariyer.net te bayağı bir ilan var part time umarım bir an önce bulursun
Keyif BMW'Dir...
allah yardımcınız olsun sizin gibi azimli bir insanın allah rıskını kesmes allahın izniyle zor günlerinizi bir çırpıda geçirsiniz dualarım sizinle belki bişi yapamasamda inanki gönülden dualarım sizinle gerçekten geçim sıkıntısı cok zor hayat inanılmaz pahalı yaşam zor ama siz pes etmiorsunuz allahın meleklerinin sizin yanınızda olması dileğiyle
arkadaşlar hepnize iyi dilekleriniz için teşkkür ederim. mesajlarınızı okuyunca kendimi nasıl tarif etsem çok mutlu oldum. sağolun o güzel dualarınz için. araştırıyorum bakalım..
allah yardımcın olsun abi.inş kısa sürede maddi sıkıntınız çözülür.
Allah kolaylık versin Veli kardeşim.Meslek ve uygun zamanlarını tam olarak belirt ki aklımızda kalsın.Umarım eşinizde biran önce iş bulur.
Allah yardımcınız olsun. Mesleğinizin, çalışabileceğiniz dalların yanı sıra eşinizinde mesleğini yazarsanız belki forumda bu yönde de bir fırsat denk gelir inşallah.
Ne mutlu Türküm diyene.
veli inşallah en kısa zamanda sıkıntılarını aşarsın
eğer bir iş haberi duyarsam bildiririm kardeş
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
abi geçmiş olsun toparlarsın umarım kısa sürede. senin de eşinin de eğitim ve meslek durumunu belirtirsen daha hızlı ilerleyebilirsin bence.
ankara'da olmadığım için yorum yapamıyorum ancak yenibiris.com ve kariyer.net bu konuda genelde en popüler yerler diye biliyorum.
allah yardımcınız olsun bı kapıyı kapatan dıgerını acarmıs...
Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun bence satmayın aracınızı direninborc yiğidin kamcısıdır elbet düzelecektir.
Allah yardımcınız olsun. ümitsizliğe kapılmayın elinizin altında para eden bir araç var neticede acil durum olarak kullanırsınız.
eşinizin ve sizin hangi alanda iş aradığınızı söylerseniz gerçekten yardımcı olmaya çalışacağım.
Dualarımız aileniz için. en kısa sürede atlatmanız dileğiyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri