sadece bunlar değil paraya değişemeyeceğin bir güvenlik paket mevcut!
2.el temiz az km de bakabilirsin..ama dynamic al derim..
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...r-paketli.html
bu ve bunun gibi cazip ilanlar var..İlanlar bölümümüzü gezmeni tavsiye ederim
egemen gp nin her model motoru cimri ce sağlam bence hiç durma al kardeşim
yarın başvuruyorum arkadaşlarevrakları götürüp teslim edecem
2006 deilde 2007 olsun istiyorum saten 2006 fln deil![]()
Al kardeşim al iyi seçim![]()
Valla Arakadaşlar Fiatin Bize Prim Vermesi Gerek Satiş Temsilcilerinden Daha Fazla Satiş Yapmişizdir BurdanAma Gerçekleri Sölüyoruz Yalan Bişi Yokki Satici Mantiğiyla Değilde Kullanici Mantiğiyla Konuşuyoruz öle Değilmi
![]()
Bencede bu dynamic mevzunu iyi düşün....Sonradan keşke diyebilirsin....
arkadaşlar active için belgeleri verdim belli olmasını bekliyorum activede işimi görür görünüşünüde ilerde deiştiririm titanyum gri puntomun çıkmasını bekliyorum![]()
slm hayırlısıyla alırsın umarım dynamic al derim arkadaşım daha güvenli
benim tek pişmanlığım skydome![]()
valla ben maddi imkanlarımı zorlayarak aldığım için ne dynamic nee skydomegerekmiyo çünki zaten bunu alırken zorlanacam
![]()
bak yakıt işi seni kasmayacaksa active 1.4 al deri kasacaksa dizelini al tai paran varsa dynamic al daha iyi olur
valla dynamıc beni çook zorlar yani 2 milyar fark var ama taksitler 800 felan olacako yüzden benim için en uygunu active zaten gelecekmiş araba stoktaymış titanyum grisi puntoma kavuşacam inşallah
![]()
Konu wintermute tarafından (22/06/2007 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bence arkadaşı fazla zorlamayalım active e karar kılmış.herkes görevini yaptı ve doğru olanı gösterdi.gerisi arkadaşımızın bileceği iş.
banada sorarsan dynamic derdim ama karar alınmış.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
ama hem taksit ödeyip hemde ciddi bi şekilde binecekse arkadaşımız... bence dizel alması daha mantıklı...bende ayda 700 ödüyorum benzinli olsa hayatta böle binemezdim
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
hepinize çok teşekkürler active için düğmeye bastık 1 temmuz günü titanyum grisi puntonuz gelecek dediler daha öncede gelebilirmis bekliyoruz arkadaşlar çok sabırsızlanıyorum ya![]()
Hayırlı olsun Egemen, iyi günlerde kullanırsınız inşallah...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri