kendi açtığım konuda bir husus belirtmek isterim,2011 modellerde s&s active 75 ve dinamic 75 te opsiyonel mylife modellerde standart idi blue me ve tomtom gibi özellikler...şimdi start stop cok sistematik ve nizami çalışıyor,her daim memnunum bu eleştiren arkadaşlarında bunun nimetinden faydalanmadığı için önyargılı oldugunu düşünüyorum hani dijital kliması olmayan bir puntolunun amaan olmasada olur demesi gibi olarak görüyorum..blue me ve start stopu kullandım ve inanılmaz memnunum ama arka camlarım manuel ve klimam dijital değil,sagladıgı yararlarıda bilmediğim için istişare yapmam yersiz olur mesela..ama mesela aracınızı eşinize veya siz yeni öğreniyorsanız veya kısa metrajlı duraklamalar yaşıyor iseniz star stop bulunmaz nimet,eşiniz debriyaj mesafesini ayarlayamadı ve aracın motoru stop etti,sorun değil basın debriyaja tekrar çalışsın,yada eşiniz eve kadar çıktı basın ayagınızla frene bırakın vitesi boşa cekin ayagınızı debriyajdan eşiniz gitsin evde ugrassın gelsin basın debriyaja devam,yada sürekli ışıkta duruyorsunuz bir bölgede her duruşta gerek yakıt gerekse motor istirahati açısından faydalı bir fonksiyon..blue me tomtom anlatılmaz yaşanır zaten..iyi aksamlar..
Yer imleri