19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Fiat Satış Noktaları sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ahmet tezcan çelik
    Chief_Engineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 13

ben geçen sene izmir birmottan aldım çok ta ilgilendiler aslında ama ondan önce poyraza gittim adamın umrunda olmadı bile bakalım falan dedik orda bakın yaptılar. az daha araba almaktan vazgeçecektim. sonra enrikoya gittim ordaki arkadaşlarda saolsunlar çok ilgilendiler ellerinde arab yoktu bende beklemek istemedim. birmotta bulunca isteğimi ordan aldım ama dediğim gibi bazı yerlerde senin başına gelen herkeze gelebiliyor. haa bu arada bu durum fiata özgü değil ben fordtan vw genden peugeot ta da bakmıştım almadan önce en fazla ilgiyi fiat bayilerinde gördüm. poyraz hariç bence hiç takma kafanı bazı firmalarda malesef tipine bakıp ilgilenmiyorlar adamı uyuz ediyorlar neyse uzadı. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan aramıza hoşgeldin kazasız belasız...

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikle hayırlı olsun

Alıntı Chief_Engineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haa bu arada bu durum fiata özgü değil ben fordtan vw genden peugeot ta da bakmıştım almadan önce en fazla ilgiyi fiat bayilerinde gördüm. poyraz hariç bence hiç takma kafanı bazı firmalarda malesef tipine bakıp ilgilenmiyorlar adamı uyuz ediyorlar neyse uzadı.
    söz konusu ilgiyse borusan bir numara. başka bir konuda daha paylaşmıştım. dediğin gibi o anki halimle (2 günlük sabahlamadan sonra, derbeder bir halde birde araba peşine düşmüştük ) diğer bayiler tipime baksalardı muhtemelen galeriye bile almazlardı ama o insanlar oraya insanlara hizmet etmek için bulunuyor, önce kafalarının bunu idrak etmesi lazım. o yüzden eğitim şart

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun

söz konusu ilgiyse borusan bir numara. başka bir konuda daha paylaşmıştım. dediğin gibi o anki halimle (2 günlük sabahlamadan sonra, derbeder bir halde birde araba peşine düşmüştük ) diğer bayiler tipime baksalardı muhtemelen galeriye bile almazlardı ama o insanlar oraya insanlara hizmet etmek için bulunuyor, önce kafalarının bunu idrak etmesi lazım. o yüzden eğitim şart
    borusan süper diyorsunda golf aldık araç sorunlu çıktı servis bayi yanaşmadı sorun yok dediler.3-4 git gel kuzen cinnet geçirdi aracın anahtarlarını servis yetkilisinin kafasına fırlattı remen birbirlerine girdiler.Almanyaya mail atıp bildirdik durumu Almanyadan uyarı gelince tutuştular ve sorunu giderdiler

Ender Süvari
    enderfikret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı Chief_Engineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen sene izmir birmottan aldım çok ta ilgilendiler aslında ama ondan önce poyraza gittim adamın umrunda olmadı bile bakalım falan dedik orda bakın yaptılar. az daha araba almaktan vazgeçecektim. sonra enrikoya gittim ordaki arkadaşlarda saolsunlar çok ilgilendiler ellerinde arab yoktu bende beklemek istemedim. birmotta bulunca isteğimi ordan aldım ama dediğim gibi bazı yerlerde senin başına gelen herkeze gelebiliyor. haa bu arada bu durum fiata özgü değil ben fordtan vw genden peugeot ta da bakmıştım almadan önce en fazla ilgiyi fiat bayilerinde gördüm. poyraz hariç bence hiç takma kafanı bazı firmalarda malesef tipine bakıp ilgilenmiyorlar adamı uyuz ediyorlar neyse uzadı. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan aramıza hoşgeldin kazasız belasız...
    BEN POYRAZ'DAN SON DERECE MEMNUNUM. Bir yıl önce araba almaya karar verdiğimde bir tanıdığım vasıtasıyla Poyraz'la iletişim kurdum. Hemen yetkili bir temsilcileri geldi, bana arabaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve ertesi günü beni gelip Alsancak'taki şirketimden aldı ve Gaziemir'deki merkezlerine götürerek deneme sürüşü yapmamı sağladı. Arabamı belirtilen tarihte teslim ettiler, ful kaskoyu en uygun fiyatla yaptılar, 10bin ve 20bin bakımlarını uygun fiyatlarla gerçekleştirdiler. Serviste son derece kaliteli bekleme salonlarında çay kahve ve pasta ikram ettiler. Defalarca arayarak memnun olup olmadığımı sordular, yılbaşında hediyeler yolladılar... Evet Poyraz diğer yetkili satıcılarla iyi hizmet, ilgi ve güleryüzüyle rekabet ediyor.