kredi kartıyla ödeme yapılmıyor mu...birde 4 adetten istediklerimizi mi seçiyoruz nasıl oluyor...
Keyif BMW'Dir...
Keyif BMW'Dir...
şu ebaydan alınca direk eve mi geliyor kokular yoksa biz mi gidip gümrükten falan alıyoruz bilgisi olan var mı
paypal'ınız yoksa kredi kartı ile ödemeyi kabul ediyor satıcı... koku seçimi konusunda yeni araba kokusu (NEWPORT NEW CAR) sakız kokusu var birde (NEW BALBOA BUBBLEGUM) diğer 2 koku seçimi size kalmış benim bir dahaki sefere imkanım olursa HAWAIIN GARDENS, DESERT JASMINE bu kokuları almayı düşünüyorum... eğer halledemezsen benimle irtibata geç elimden geleni yaparım
direk eve geliyor Postacı getiriyor
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Buble gum,pine apple tavsiye ederim
new car kokusunu alıcaksanız 2 tane alın derim 1 tanesi kokutmuyor![]()
TSİ Jetta.
bu ebay işi iyiymiş ama benim yapabileceğim bir iş değil ve 4 adet fazla bana izmirden alan olursa ortak girebilirim![]()
Konu izmirFBC tarafından (08/02/2012 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
sonuç olarak ebay'den mi getirtiyoruz ankara grubu![]()
Sanki oyle olcak gibi=)
Ankara grubundan getirticek olan varsa 1 adet buble gum alarım
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
ankara grubu;
eexlanss
must
emrgnc
selahattincevik01
takres
ayberk0616
şimdilik 6 kişiyiz, hem ingilizcesi olan hemde herkesin yanına gidip alabileceği merkezi yerde olan bi babayiğit çıkmalıbide ben hala hangisi alacağıma karar veremedim aklımda new car var
ben arkadaşımada alıcam bitane, toplamda 7 kişi olduk
Ben biraz okumustum new car cok etkili degilmis haberiniz ola
link için teşekkürler...
altunizade'den gelip alırım diyen varsa bugün 17:00'a kadar vaktiniz varakşamüstü sipariş geçerim kendime
var mı izmirden organize olucak?
izmirden olursa bende varım
elimde şu an 7 çeşit California Scents mevcut arkadaşlar
Bubble gum, coronado cherry (vişne), malibu melon(kavun), mojave mango, new car,pineapple(ananas),coconut (hindistan cevizi)
olmak üzere
cs isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim
Konu anily tarafından (08/02/2012 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
Fiyat nedir acaba.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri