İzmirden isteyen varsa yancı aranıyor en acilinden haberiniz olsun? :D
Printable View
İzmirden isteyen varsa yancı aranıyor en acilinden haberiniz olsun? :D
Golden State Bubble Gum - Bigbubble sakız gibi
Balboa Bubble Gum - Tipitip, Turbo sakızları gibi :D ikisinide kullandım. Balboa güzel. Evet benim arkadaşta denk gelmişti. 10 tanesi 50tl ye fln. Öle çakıyla aslan fil öldürme yok yani.
Ağzı olan konuşuyor bilip bilmeden. Herkes çok biliyor ya.
İzmir'den ben varım birde fiyatı sölede Aykutum diğerleride katılır belki
bu nasıl koku yaaa ...herkes yorum yapmış
Ben salı günü aldım dün geldi... ofiste bi açtım nasılmış diye, ofis halen çilek kokuyor müthiş bişey :)
Forumda ki tüm california car scent konularına mesaj atıyorsun sonra bana işine bak diyorsun. Görünüşe göre sen işindesin...
Başkaları tanesini 5 liraya aldığını söyleyince de yalancı muamelesi yapıyorsun. Sen başkalarına yardım etme değil para kazanma derdindesin...
new car ı beğnemedim ben de.Yeni araç kokusuyla alakası yok.
sağolun arkadaşlar ozaman new cardan vazgecildi sakızlının yanına birde çilekli deniyecez artık :)
yapılan kinayeyi bile anlamıyorsun adamım ben sana ne anlatayım? alıntı yaptığım mesaja diyorum asıl boş konuşan sensin arkadaş aldı o tuttu bu vurdu yok koy bi link diyorum eleman arkadaşta denk gelmişti diyo bende diyorum ki ''arkadaşından duyan dayısından gören kapıcıda rastlayan koşmuş''
daha açık yazayım mı?
gereksiz yere forumu germeyin arkadaşlar
gerilen yok ki abi.. Yukardaki arkadaşın dediği gibi kendisine bu forumdan ekmek çıkmıycagını ve normal forum kullanıcısı gibi davranması gerektiğini kavrıyamadı hala arkadaş