asil bana sakız getirsene :)
Printable View
Verilen Linklerde fiyatlar aşağı yukarı aynı sanırım.. Ama ebay da 2 dolar olunca biz baya pahalıya alıyoruz burda :)
Olsun pahalıda olsa alcam bitane merak ettim:D
ÇİLEK TAVSİYE EDERİM ÇOK GÜSELL:d
bende paraya kıyıp bubble gum alcam... çok merak ettim şu kokuyu... glade bitti bide bunu deneyelim :)
Uzun süreli solunumda herhangi bir negatif etkisi varmı solunum sistemi üzerinde? Bilgisi olan varmı
Ankara grubu +1 bende varım.Kim yapıyor organizasyonu
Ankaraya donunce e bay vs daha ucuza getirmek icin bi arastirayim.
Tabi ya şok ta 2 lira çakmaları kullanın işte miss gibi.
ebay vs amerikada tekli satışı yok diye biliyorum. Paket halinde satılıyor. Ondada 6 çeşit var sanırım. Ben 3 kutu kullandım 2 tane golden state buble gum o güzel big bubble sakızı gibi. Şimdi Balboa buble gum kullanıyorum bu tam geleneksel Turbo, TipiTip sakız gibi çok güzel balboa tavsiye ederim. New Car kokusu tırt kullananların aracında gördüm. Pine apple nasıl bilemiyorum.
Bi ara bi bakmistim Var diye hatirliyorum. 10 tanesi x dolar istediginizi secin filan yaziyodu. Telden bakmayi sevmiyorum o yuzden pek ustune dusmuyorum suan bi 5 gun icinde detayli arastiririm
bende ebay ile ingiltereden 4 adet getiriyorum yolda şuanda :) 4 tanesi 35tl herşey dahil isteyen olursa link yollayabilirim
hocam direk sayfaya yazarmısın sonradan isteyenlerede faydası olur...
Paypal la mi odediniz hocam
Uygunmus baya, kargo suresi ne ne kadar peki=)