Ya volkswagen alsaydınız nolucaktı. bi arkadaşım yaz başında golf e yazılmak istedi adamlar 7 ay sonraya gün vermişlerdi.Sabırlı olun biraz arabanıza kavuşucaksınız. Bayi elinde olmayan bi araç için bu kadar kısa zaman vererek kendi kendini yakmış,hata etmiş.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
[QUOTE=lektonstar17;636197]Ya volkswagen alsaydınız nolucaktı. bi arkadaşım yaz başında golf e yazılmak istedi adamlar 7 ay sonraya gün vermişlerdi.Sabırlı olun biraz arabanıza kavuşucaksınız. Bayi elinde olmayan bi araç için bu kadar kısa zaman vererek kendi kendini yakmış,hata etmiş.[/QU
TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ANCAK BASTIRINCA BİRAZ ARADILAR VE ARAÇ EN GEÇ ÇARŞAMBA ELİNİZDE DEDİLER.BU ARADA WOLKVAGEN NEDEN ALAYIM.ARKADAŞIM KUSURA BAKMADA BEN ÖYLE 2 AY FELAN BEKLEYEMEM SONUÇTA BANA ASTON MARTİN GELMEYECEK.SENIN VAKTİN BOLSA BEKLE WOLKVAGEN SIRASINA GİR. ÜÇ İLA BEŞ SENE ARABA BEKLE OLMADI O ARA PARA YAP BAŞKA ARAÇ BEKLE.ÇÜNKÜ ÖBÜRÜ ESKİYENE KADAR DİĞERİ ANCA GELİR SENIN MANTIĞINA GÖRE. BÖLE UMUTSUZ MESAJ YAZDIĞIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.![]()
Öncelikle hayırlı olsun atalarımız Sabreden derviş muradına erermiş demiş sabret![]()
Kubilay amacım seni umutsuzluğa düşürmek falan değildi.
Sende herşeyi tersinden anlama ne umutsuzluğu.Bende fiat aldım volkswagen falan değil o sadece bi örnekti.Senin hiç bişeyden haberin yokmuş bu araçlar Türkiyede üretilmiyor.Eğer senin istediğin araç bayide yoksa ve bayi başka herhangi bi bayide aracı bulamazsa yada italyadan gelen gemide boşta araç yoksa senin istediğin araç fabrikaya sipariş verilir.Ve ortalama 1 ay gibi bir sürede gelir. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım,bi yorum yaptık kabahatli olduk. bak shellcininabisi 2.5 ay beklemiş. Seninki kısa sürede geliyo demekki Başka bi bayiden bulmuşlar.Eğer bulamamış olsalardı sende enaz bir ay beklicektin İtalyadan gelmesi için.Neyse hayırlı olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun aracına.
Evet gerçekten çok şanslıymışsın.
Sorun yok.Aracın hayırlı olsun senin adına sevindim iyiki geliyo aracın.Yoksa burda daha çoook beynimizi yerdinKazasız belasız kullan inşallah.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri