Segmentler farklı, gayet doğal
Asıl merak konusu Bravo ile Astra arasında olurdu
Segmentler farklı, gayet doğal
Asıl merak konusu Bravo ile Astra arasında olurdu
iki doktor arkadaşımda astra classic III var, birine ben aldırdım, diğerine bir yıl önce evo aldırmak istemiştim almamıştıben bravoyu alırken veya arkadaşıma evoyu tavsiye ederken fiatın bu kadar uçuk fiyatları yoktu. Şimdi astra daha ucuz ve bir üst segment.. o yüzden diğer arkadaşıma özellikle astra classic III tavsiye ettim, aralık ayında 42bin tl'ye otomatik dizel olanından aldı gayet memnun.. ha astra clasic III ile bravo arasındaki farka gelecek olursak, arkadaşım benim arabama binince gözleri açılmıştı, ''hacı bu spor araba lan'' demişti
(aracım sport style) bir de sürünce hayran oldu.. motor bakımından karşılaştırmak olmaz bile
ama yeni astra derseniz motor hariç başa baş kapışırlar, astranın artıları da var, şekli de bence biraz daha iyi özellikle ön farlar, ama motor olunca yine çok hantal bir dizel var onda da.. ama onu kullanmadığım için ayrıntılı yorum yapamayacağım. bravom classic IIIten kesinlikle daha iyi ama şu an benim aracımın 0km fiyatı 62000tl civarı astra ise 45bin civarı fark çok yani..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri