giderken benide yanına yolda kalmayızben gerekli yedek parça takım taklavat arıza tespit cihaıznı alıırım
giderken benide yanına yolda kalmayızben gerekli yedek parça takım taklavat arıza tespit cihaıznı alıırım
oto bakımlı araç yolda kalmazakü bitmedikten sonra
![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Valla gp gayet rahat sınıfına göre.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bencede punto uzun yol aracı degıl en az bır a4 lazımbu arada camlarda fılm varsa bulgarıstandan gecmeyı unutun
![]()
güvenmekle alakası yok ancak avrupa otobanlarına cıkınca anlıyorki insan punto o yolların arabası degılayrıca sızı bılmıyorum ama puntonun koltukları bırcok guncel aractan konforlu olmasına ragmen 1-2 saat kullandıktan sonra cok cıddı bel ve sırt agrısı yaratıyor bende .
o değilde fikir çok iyi izmirden danimarkayaBende istanbul - Bulgaristan yapayım diyorum demek bi kaç belge gerekiyor. Bu her gidilen ülkenin trafik sigortasının mı yapılması gerekiyor? Atıyorum bulgaristana gittik oranın trafik sigortasını mı yaptıracağız? yoksa burada yapılan sigorta yetiyor mu?
Buraya bi göz at
https://www.turing.org.tr/tr/belgeler.asp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri