punto,grande punto,punto evo ve tekrar punto en sinir olduğumda 9 aylık aracım eski kasa oldubir kaç gün önce punto evo alan ne yapsın artık Allah sabır versin
punto,grande punto,punto evo ve tekrar punto en sinir olduğumda 9 aylık aracım eski kasa oldubir kaç gün önce punto evo alan ne yapsın artık Allah sabır versin
10 Ocak 2012'de aracını tescil ettirmiş bir kullanıcı olarak arkadaşın dileğine Amin diyorum
Aracın teknolojisine ve iç görünümüne dış görünümü kadar önem verdiğim için aracımı alırken tercihimi Evo'dan yana kullanmıştım ama forumda yazan diğer arkadaşlara da görünüm hususunda belirli ölçüde katılıyorum zira arka stoplar hariç Grande'nin görünümü Evo'dan daha sıcak gelmiştir bana da.
Bence Fiat kullanıcıların sesine kulak vermiş ve Evo ile getirdiği yenilikleri benimseyip dış görünüme alışamayan müşterilerini tatmin edecek ara bir yol bulmaya çalışmış. Ancak her yeni modelde bir göz alışma süreci olur o dönemde de biraz farklı fikirler olması doğal.
Bana asıl enteresan gelen konu fiyatlandırma ile ilgili Punto Evo Dynamic1.4 Fire Start&Stop Dualogic ile yeni Punto Lounge 1.4 Fire Start&Stop Dualogic aynı fiyat yani her ikiside 38.270TL ancak Lounge'da standart olan Blue&Me, navigasyon ön hazırlık, cruise kontrol gibi özellikler için Evo'da Evo Kit adı altında 2.100TL ilave ödeme yapmak lazım (salt yağmur sensörü ve kendiliğinden kararan dikiz aynası içinde bu kadar para vermeye bence kesinlikle değmez).
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri