Malın önde gideni bu fiatın pazarlama departmanındakiler ... bu fiat batsın gitsin arkadaş .. yada sadece doblo ve fiorino üretsin bizde ona göre araç seçelim.. bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi ikide bir isim değiştirme filan...
Malın önde gideni bu fiatın pazarlama departmanındakiler ... bu fiat batsın gitsin arkadaş .. yada sadece doblo ve fiorino üretsin bizde ona göre araç seçelim.. bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi ikide bir isim değiştirme filan...
pek beğenmedim
Bune Yaw!!!!!!!
Yağlı Edirne Peyniri gibi parılparıl olmuş...bu parlaklık çok hoşuma gitmedi...diğer renklerede bakmak lazım..
dedigim gibi 3 tane modeli var punto nun grande punto-punto evo-punto ( bunun bi takma adı yok herhalde) halen çok sinirliyim yav bu kadar mı illet bi politika olur salak bu fiat
hahahaha o olabilirişin ben satış politikasındayım yani şimdi evo nun sıfır fıyatı düşcek dolayısıyla grande de tekrar düşcek gerçi en saçma gelen tarafıda aynı adda ayrı 3 model
seneyede inş farlar degişir çıkar ondan sonraki sene tekrar bi stoplara degişiklik sonraki senede yeni kasa yaparlar artık dogan şahin işine benziyor birazda
![]()
Olmamış... evo daha güzel![]()
Bence daha iyi olmuş..
TSİ Jetta.
Açıkçası olmamış yeni punto deyip kakalamaya çalışıyorlar. Her şey eski. Grandenin önüyle az oyna koy, evonun arkayla az oyna koy, evonun içini aynen al sonra millete tamamen yenilendi de. Olmuyor fiat olmuyor bunları yemez kimse.
bence evoya göre ön daha iyi
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
GP ye benzemis daha cok ama şu sis lambalarini ortaya koymasalar daha guzel olucak GP hepsinden daha yakışıklı bence tabi önden bakinca arkaya lafim yok stoplar ve kedi gozleri guzel duruyor, tabi benim fikrim..
fibercide tampon döktürülmüş gibi![]()
dışı gp içi evo gibi olmadığı sürece rakipsiz olmaz.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bende bugun tekirdag haliç otoda gordum, füme renk dinamik donanımlı. Opsiyonel donanim olarakta evo kit gibi birseyler vardı. Donanımları nasıl olduğunu bilmedigim için evo kit diyorum.
Araç galerinin dışındaydı, resim çekmeyi düşündüm ama hem havanın soğuk oluşu hemde babamı bekletmemek icin aceleyle geri döndük. Ayrica baya kirliydi.
Döşemeleri siyahtı ve yeni tip jantlari vardi koyu gri renkli.
bazı yorumlar şaşirtti " önü evo dan daha güzel olmuş "
görsellik tamamen kişisel yorum ama hakikaten kötü olmuş.çok basit olmuş ....
Fiat en baştan Gp nin ön görüntüsünü bozmiycakti.madem bozdu evo ya alştiracakti insanları.her yıl kasamı makyajlanır
çok basit bir araba olmuş ön ızgara denen bişey bile yok
Dün aracı inceledim, Siyah renkti incelediğim araç, Ön petekli ızgara o kadar adi bir plastikten yapılmışki, Elimle oynarken kırarım ben onu adam gibi bir yıkama darbesinde bile kırılabilir derecede. Ama Arka kapılar gerçekten iyi kapanıyordu. Bu arada aracın satışı ile ilgili sistemde hiçbirşey yok, Halen Evo satışı zannediyorlar.
Tamponlardaki ekleri kaldırıp tek parça haline getirerek maliyetten kısmışlar ve buna makyaj demişler...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri