Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Printable View
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
hayırlı uğuurlu olsun kazasız belasız kullanın...
hayırlı olsun! kazasız belasız:)
Hayırlı olsun güle güle kullanın imkanım olsa kesinlikle ilk tercihim olurdu bu araç :)
hayırlı olsun. 5 yıl sonra inşallah bir dizel corolla nasip et bana ya Rab! :)
ve sonunda mutlu son , Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
çok şükür aldırabildik :) güle güle kullan, torklarını dikkatli kullan, bi anda 160-170lere çıkıyor araç farketmiyosun. ben 77'lik fire motordan sonra uçak kullanıyorum sanmıştım :)
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah..2sn sonra çalışması normal gelmedi açıkçası,bende bravo kullanıcısıyım böyle birşey yaşamadım ki 2 haftadır hava şartları ankara da oldukca çetin,soğuktan olmadığını düşünüyorum..
hadi gözün aydın
hayırlı olsun.. kazasız belasız kullan :)
Yeni gördüm başlığı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Alternatifsiz,mükemmel seçim yapmışsın. :) İlerde sadece kendisinin yenisiyle değişirsin :)
engin alıştın mı araca? Bi anlat bakalım izlenimlerini ? evodan bravo ya geçtin ??
Engin şu bravonun fotoğraflarını en yakın zamanda koymanı bekliyoruz
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah... ben de bravomu satıp punto düşünüyordum maddi sebeplerden dolayı.. öyle bi anlatmışsın ki bravoyu bravomu bir kez daha sevdirdin, zaten aracımın fiyatını biraz fazla koydum nete, ucuza gitmesin diyorum acelem yok satarsam punto, istediğim parayı veren olmazsa bravoya devam:)