Hayırlı olsun kendim almış kadar sevindim güle güle kullan..
Printable View
Hayırlı olsun kendim almış kadar sevindim güle güle kullan..
hayırlı olsun...
Engin hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde inşallah.Fotoları bekliyoruz müsait zamanında.
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
alıcım sagol keske bınseydın kardesım en kısa zamanda ne zaman ıstersen kullanabılırsın bılıyorsun :))
tsk ederım resımler gelecek
cok tsk ederım
evet 2. el 2011 16 bın kmde
tsk ederım
aynen kardesım cok sagolun
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
cok tsk ederım
aynen kardesım cok sagol
1 parca lokal boya var autokıng de yapılmıs boyadan oncekı halını gormustum zaten ufak cızık ve mınıcık gocuk vardı bende olsaydı kesınlıkle boyatmazdım ama kadın ıste boyatmıs :)
aynen kardesım cok sagol
abı cok tsk ederım
cok tsk ederım daha ıyısı sızın olsun
cok tsk ederım
kardesım gercekten degdı...opel cdtı 90 beygır kullanmadım ama punto evo 75 lıge gore fark muazzam ınanılmaz keyıf verıyor :)
cok tsk ederım gelıcek fotolar
arkadaşlar dedıgım gıbı ve sızlerın dedıgı gıbı eger puntonuz var ıse ve FIAT markasını sevıyor ısenız bence dusunmeden alın...gercekten muthıs keyıf verıyor..soylerlerdı ınanmazdım servıste palıo ıle punto arasındakı fark kadar fark var gp ıle bravo arasında :))))BEYLER DEDIGIM GIBI EGER HAYLINIZDE VAR ISE KESINLIKLE ALIN!!!
Hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah....
Hayırlı olsun.. Zevkle , kazasız belasız sürmeniz dileğiyle :)
arabada gezmeyi bırak foto koy engin:D
resim yok mu resim :D
Hayırlı olsun.Darısı başımıza
hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun!
Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin inşallah.
cok tsk ederım arkadaslar daha ıyısı sızlerın olsun...
Engin hocam hayırlı olsun güzel araç ben 105 liğinden büyük keyif almıştım 120 lik daha iyi.Çok fark edilir bir fark olmasada performansta.Bu arada fiyat sır mı değilmi 2-3 arkadaş sormuş yazmamışsın birde ben sorayim o zaman alım maliyeti ne oldu bu boğanın.
tsk ederım hocam ...soyleyım 34 bın tlye mal oldu ve sonuna kadar hakedıor arac!!!sadece sende kullandın hocam benım evoya gore sankı daha zor calısıyor yanı ılk kontagı cevırırken evoda tık dıye alırdı bunda 2 sanıye sonra calısıyor...servıse sordum normal dedı..baska bravo gorursem bakıcam onada
aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin