tekrardan selamlar sonunda grande punto aldım 1.4 starjet 95hp emotion 3K egzotik kırmızı deri koltuk 16" jant spor paketi extra güvenlik paketi.Yardımlarınız için çok teşekkürler aracı salı yada çarşamba teslim alacam.
tekrardan selamlar sonunda grande punto aldım 1.4 starjet 95hp emotion 3K egzotik kırmızı deri koltuk 16" jant spor paketi extra güvenlik paketi.Yardımlarınız için çok teşekkürler aracı salı yada çarşamba teslim alacam.
bide arkadaşlar deri koltuksuz modelini bulamadım bu sıcaklarda çok güzel yakacak.![]()
Serkan hayırlı olsun, güzel seçim...
Allah hayırlı günlerde kullanmanı nasıp etsın.GP iyi seçim.
hayırlı olsun deri koltuk ilk bir kaç dakika rahatsız eder ama konforu ve kolay kolay kirlenmemesi ve tabiki havası bir başkadır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız arabanı sürmen dileği ile.
Birde senden ricağım starjet oalrak motorunun fotoğrafını çekermisin?Bende bu arabayı düşünüyorum ama emo versiyonunu bravoyu bekliyorum bu vakte kadar 95hp starjet motoru görmedim merak ediyorum nasıl birşey.
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
Kardeş ben senin yerinde olsam 2008 bekler bir de artı sky dome ilave ettiririm. geldiğinde göreceksin ki beklediğine değmiş olacak.
arkadaşlar aracı daha teslim almadım teslim alınca fotolarını çeker foruma eklerim.2008 modelini beklemek istiyordum aslında ama işe dolmuşla gidip gelmek zor olmaya başladı bide havalar sıcak klimalı bi araç olsa iyi dedim fiyatda uygun olunca aldım.
hayırlı uğurlu olsun...![]()
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri