Hoşgeldiniz. umarım güzel vakit geçirirsiniz forumumuzda. sakıncası yoksa hangi bayide çalışıyorsunuz söyleyebilirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar;
Hocamız vasıtasıyla öğrendiğim bu güzel foruma yeni kayıt oldum. İstanbul GÜRSES OTO BAYİSİNDE AKTİF SATIŞ DANIŞMANI olarak çalışıyorum. Araçlar hakkında bilgi isteyen olursa seve seve yardım ederim.
Tüm forum sakinlerine mutlu günler dilerim.
Konu eroltunakocer tarafından (26/01/2012 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: İÇERİK DEĞİŞTİRME
Hoşgeldiniz. umarım güzel vakit geçirirsiniz forumumuzda. sakıncası yoksa hangi bayide çalışıyorsunuz söyleyebilirmisiniz ?
Sakıncası yok tabi
gürses oto esenler/istanbul
erol bey ocak ayında medoss otomotive den aracımı teslim aldım.yedek anahtar kaybolduğu için(fabriakdan tek anahtarla gelmiş araç1 anahtarla teslim edildi) spariş verdiler ve hala anahtar gelmedi.evoların anahtarı italya dan mı geliyor yoksa Türkiye deki fabrikadan mı
Konu since1453 tarafından (26/01/2012 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Erol bey hoşgeldiniz..
Yedek anahtar siparişi verildiğinde BURSA'dan geliyor. 1 haftayı bulur gelmesi yaklaşık olarak. Normal yedek parça siparişinden daha uzun sürüyor. Nedeni aracınız için tanımlanması yapılıyor. Nede olsa tüm araçlarımızda IMMOBILIZER mevcut. En kısa zamanda anahtarınıza kavuşmanızı umarım. Fazla gecikmesine takılmayın.
Teşekkür ederim ...
hoşgeldiniz
arayın bilgi amaçlı bir sorun. Ben bilgiyi verirken yedek parçadan danışarak bilgilendirdim. Onlar sonuçta daha iyi bilir. Sipariş vermeyide unutmuş olabilirler. Ocakta tüm bayilerde teslimat yoğunluğu ve danışmanlarda dalgınlık doğal olarak mevcuttu. Hatırlatma amaçlı arayın bence.
Erol bey hoşgeldiniz.2012 GP dizel stil paket beyaz fiyatı nedir acaba?
Forumumuza hoş geldiniz Erol Bey.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri