şahin gibi oldu yani araban
Bugün ön yan sinyal lambalarını ve far sinyal lambalarını parklara bağlatmaya karar verdim. Adam çok uğraştı sürekli biri yanarken diğer taraf falan sönüyodu.
Sonunda park lambalarına beyaz led taktık öyle hallettik yoksa normal beyaz ampülle beyin kabul etmiyodu. Ayrıca sinyal lambalarının arkasını deldi ordan kablo çıkardı ve çift duy yaptı. Normalde arkalarında kablo yoktu sinyal lambalarının. Çok güzel oldu foto çekip yüklücem.
Ama merak ettiğim birşey var. Şimdi bu sinyal lambalarının arkasını delip ordan kablo çıkartıp diğer kablolara bağlaması bir zarar verirmi. Ayrıca sinyal lambalarının sürekli açık kalması eritirmi farın içini ? Birde bu sinyaller sürekli açık kalcak dedi adam. Yani parklardada kısalardada uzunlardada ön far içindeki sinyallerim sürekli yancak. Normalde böylemi oluyor ?![]()
şahin gibi oldu yani araban
Ne alakası var bence çok güzel olduAncak merak ettiklerim böylemi yapılıyor bu işlem? Sinyal lambalarının duylarının arkası delinip kablomu çıkarılıyo ordan ?
Ayrıca park kısa ve uzunlarda sürekli açıkmı kalıyo sinyaller ve eritme yaparmı ?
aynen ole oluyor abı nerde yaptırdın bende kulanıorum hıc erıtme yaptgını gormedım
Captaİn Jack Sparrow
2. sanayide yaptırdım kardeş. baya uğraştı usta sağolsun. bana eritebilir dedi korkuttu ama risk aldım yanii love risk
![]()
birde seninkide hem park hem kısa hem uzunlarda yanıyomu ? yani her türlü farda yanıyomu sinyallerinben sadece parklarda yansın istiyodum ama parklar her farda yandığı için olmuyo galiba
tjet 5 kapı beyaz izmirde görmeye alışık değiliz güzel olmuştur güle güle kullan toplantıda bakalım nasıl olmuş![]()
Parklar uzun kısa her halikarda yanar.Yan sinyaller erimez fakat öndeki far ici sinyalleri baglattiysan çift duylu ampul gerekli.Aynı uygulama bende de var yanlarda önu de yapicaktik çift duylu ampul aksesuarcimin elinde kalmadığı için erteledik ama gayet sık duruyor.Ayrıca sinyale giden kabloyu hafif sıyırıp yani teli çıkana kadar aciyo ordan ek kablo çekiyor bı zararı yok.Benimki de sürekli yanıyor erime olmadı ayrıca sinyal verdigimde de yanıp sönüyor öyle ayarlattim güle güle kullanın .
İmza kurallarını gözden geçirdim
yarım saatlik iş ya...amma uğraşmış usta...
Keyif BMW'Dir...
bende de amerikan park var bence çok güzel duruyor, senin yakışıklı daha yakışıklı olmuştur Sinan![]()
güle güle kullan tam nerde yaptırdın ismini falan yazsana bana özelden bende gidip yaptırcam
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Amerikan park yapmak isteyenler, aracını bu şekilde elletmesinler... farın yada sinyalin arkasını delip kablo falan çekiyorlar, gerek yok bu tür uygulamalara...
bunlar için hazır modüller var, istediğiniz zaman eskiye dönebildiğiniz... ayrıca her hangi bir delme, parçalama işlemi de olmuyor...
Sinan bence de çamurluktaki sinyalleri yaltrmasaydın keşke... sdc far içinde ki daha şık olurdu..
Kullandığın ampul led yanlış anlamadıysam led ısınma yapmaz dolayısıyla far da eşine olmaz.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hareketlerin Kamuran'a benziyor![]()
TSİ Jetta.
Tedaş lojmanlarının arkasındaki sanayi kaç oluyor tam bilmiyorum 2. sanayi galiba. Orda gerçek oto aksesuar ve elektirik var orda yaptırdım. Ama herhangi bir elektrikçide yapabilir sanırsam
Abi çamurlukları yaptırmadım yandaki aynaların altındaki sinyalleri yaptırdm çamurluk falan deldirmedim yani
yinemi şu kamuran![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri