dizel ibiza alcak imkanın varsa. bnce punto emotion full + full al pişman olmassınbu arada bndede skydome var çok memnunum hehe
![]()
dizel ibiza alcak imkanın varsa. bnce punto emotion full + full al pişman olmassınbu arada bndede skydome var çok memnunum hehe
![]()
Hepinize çok teşekkürler. diğer forumlarda da kimse yarisi önermedi, ben onun içini çok beğenmişitm aslında. Ama şimdi 3 aracın da 2006 2.ellerine baktım kıyaslama için yaris oldukça aza gidiyor diğer ikisinin yanında.
Çok begendim gpyi özellikle skydomeu, bakalım son karar ne olcak
__________________________________________________ ____________
emotion full+full derken ne kastediliyor tam anlamadım ama bakayım bi fiyat listesine bana uyuyor mu diye...
1.4 95 beygirde emotion varmış, sunroofla birlikte fiyatı 33.270 oluyor ama bu 95 beygir sanırım diğerinden fazla yakar, o zaman dizel almak lazım çünkü çok yakan bir araba istemiyorum.
dizel emotion da sunroofla birlikte 37.260 yapıyo o da beni aşar...
__________________________________________________ _____________
Çok soru sordugumun farkındayım ama bişey daha sormak istiyorum. Şimdi skydome olacagı için aslında araba açık renk olsa daha mı şık durur sizce???
Cevap yazan arkadaşlardan biri skydome var ve memnununm demiş, sanırım sizin arabanız bej , avatardan gördüğüm kadarıyla, bayagı güzel gözüküyooo, bir renk konusunda aklımın karışması eksikti. Beyazda da çok hoş durabilir skydome.
Allahtan kısıtlı zamanım var karar vermek için, yoksa bir ömür araba alamazdım herhalde.
__________________________________________________ _____________
Bu arada cevap yazan herkese de çok çok teşekkür ederim
Konu microab tarafından (17/06/2007 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenle butonunu kullanalım--alt alta mesaj atmamaya çalışalım ;)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri