süper![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
gerçekten bu üründen başka isteyen varmı arkadaşlar. şu an toyzzshop merkezle irtibat halindeyim. bir liste oluşursa ona göre mağazalara yönlendirecekler ürünleri.
, asil, ömer diğer arkdaşlar haberiniz olsun.
71440479(sahibinden ) hell hobi burdan alabilirsiniz bulamayanlar...
71277087 kırmızısı
Konu asil tarafından (24/01/2012 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
senden de fotoğraf istiyoruz eray kardeşim![]()
tmm abi kısmetse yarın![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
yakında ortalık abarth kaynayabilir![]()
Birçok yerde online satışı var.
elde 1:24 vardı toplu almıştık epey uygundu fiyatı.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
koleksiyon için iyi bir adres pandanın bile model aracını getirmişlerdi..
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
İstanbul'dan ilgilenen arkadaşlar olursa Altunizade'de Capitol alışveriş merkezindeki Toyzshop da bulunmakta. Bir tanesini ben kaptım![]()
bende beyazından almak isterim
bende de var bir tane. Spoiler yüzünden benimkine pek benzemese de hoş bir oyuncak.
mehmet ali abi pazar günü buluşmaya gelince kendisini getireyim resimde neymiş.
eyvallah hasan kardeşimeray da getirecek sanırım o güne yetişirde bizde alabilirsek hepsini kapıştırırız abarth show olur
![]()
bende fiorinoyu getiririm olmamı da
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
internette de var ben kırmızı skydomelu tek kapı almıştım![]()
toyzzshop merkezde ilgilenen bayan stok durumuyla ilgili bilgi vermek için dönecek. kimseye söz vermek istemiyorum sonradan mahçup olmamak ve sizleri üzmemek için. bu durumda ürünü alabilmemiz için en büyük etken stok durumu ve merkezden gelecek olumlu habere bağlı. tabi çok dağınık bir bölge olursa yine yardımcı olabilirlermi onuda tam olarak bilemiyorum. yinede şansımızı deneyeceğiz. bir liste oluşturursak faydası olacaktır. listeye ad soyad ve teslim almak istediğiniz mağazayla ilgili bilgileri aktarırsanız iyi olur. tekrar söylemek istiyorum ürün konusunda söz vermiyorum tamamen stok durumuna ve merkezin yardımcı olup olmamasına bağlı.
1- egzo-evo (mehmet ali aykut - egepark - izmir)
2- oto ( yurtçu - agora - izmir)
3- ömer06 (ömer bedir - ankamall - ankara)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri