445 euro adet başına satıyorlar herhalde ?
Yoksa set fiyatı olup çakması mı oluyor bunlar ?
ben satıcıyla görüşmüştüm mesajlaşarak 4 adet fiyatı demişti ama türkiye gümrük ücretleri çok tutar demişti hatta geçirmeyedebilir demişti vazgecmiştim
ben satıcıyla görüşmüştüm mesajlaşarak 4 adet fiyatı demişti ama türkiye gümrük ücretleri çok tutar demişti hatta geçirmeyedebilir demişti vazgecmiştim
replika jantlar evet
Olsun 5 bin euro veremeyeceğimize göre Ya hayallerim suya düştü yine .. Gerçekten gümrükte tanıdığı birisi olan yardımcı olamaz mı acaba ? Yani elbet vardır bir yol yordam .. Ya da oradan tırcıya versinler biz burada karşılayalım
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Olsun 5 bin euro veremeyeceğimize göre Ya hayallerim suya düştü yine .. Gerçekten gümrükte tanıdığı birisi olan yardımcı olamaz mı acaba ? Yani elbet vardır bir yol yordam .. Ya da oradan tırcıya versinler biz burada karşılayalım
tırcı olabilir evet fakat şöyle olabilir bak yurt dışında bir tanıdığın varsa avrupa birliği ülkelerde onun adresine jantlar gönderip türkiyeye aracıyla gelirken sana getirebilir böyle sıkıntı olmaz
tırcı olabilir evet fakat şöyle olabilir bak yurt dışında bir tanıdığın varsa avrupa birliği ülkelerde onun adresine jantlar gönderip türkiyeye aracıyla gelirken sana getirebilir böyle sıkıntı olmaz
Almanya'da böyle jant bulabilirsek direk dayıma aldırabilirim aslında ?
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri