41 derece gördüm bugün![]()
arkadaşlar hafta sonu zaiyet yokturumarım yandık valla gp min direksiyonunu tutamadığım an oldu yahu
eski bir konuya mesaj attık gerçi ama oLsun..
arkadaşLar geçen yaz antaLyada 54C'yi görmüştüm, ve deri direksiyonumun üzerinde baLoncukLar oLuştu haLa da duruyorLar,
eğer aracınız güneşte kaLacaksa ve ön cama da güneşLik koyamıyorsanız, en azından bi bezLe vs. direksiyonunuzu koruyun : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Erdi Direksiyonu değiştirtsene o zaman...
baloncuklar patladığında soyulacaktır...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Geçen yaz biz fethiyede 56 dereceyi gördüm ama arabaya hiç bakmadımbu yaz çok daha sıcak olacağı söyleniyo araba sabit bi yerde kalırsa gösterge 65 derece felan göstericek sanırım
ben 47 dereceyı görmüştüm sen rekoru ele geçirdin![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Kışın ,kar bile gp üzerine daha fazla yağıyor bağlamında bir başlık açmıştım ve başlık kapatılmıştı.Görünen o ki güneş te gp nun üzerine daha fazla vuruyor.Keza diğer araçlarımda ne Eskişehir de ne Antalya da o denli yüksek sıcaklıklara tesadüf etmedim..Üzgünüm.
Görende seni Antalya 'da falan sanır. Kocaeli 'de Nisan böyle olursa bu yaz yanmışızİstanbulda ben geçen 38 okudum arabada.
eski palioma oto aksesuarcıdan termometre alıp takmıştım.antalya sıcağında en son 52 yi görmüştüm.bir arabam güneşin altındayken bir baktım,termometre 88.8 i gösteriyor ve ekran siyahlaşmış.herhalde 55 civarı sıcaklıktan sonra sapıtıyorlar.
eski konuyu hortLatmak istemezdim de, maLum antaLya bu araLar çok sıcak, orman yangınLarının etkisi midir nedir, nem de büyük oranda düşmüştü, gerçi bugun hava biraz kendine geLdi.
araba güneşin aLtında kaLmıştı, direksiyon başta oLmak üzere hiç bir parçaya dokunamıyordum. tam termometre tam 58 dereceyi gösteriyordu.
daha ne kadar sıcak oLacak biLmiyorum.
![]()
ötesi fitiller kapıya yapışır herhalde..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri