orjinalide elbet birgün gıcırdar
en iyisi orijinalidir bana göre bende armster marka bakıyordum internette 150-180 TL arası fiyatlarla satışta
fiat serviste arkadaşım vardı sağolsun yardımcı oldu 183 TL ye orijinal kolçak taktırdım benim yan sanayi ürünlerde en çok korktuğum gıcırdama yapmasıdır o yüzden orijinale yöneldim müthiş bir rahatlık ve keyif unsurudur kolçak
orjinalide elbet birgün gıcırdar
bizim aractaki orjinal ama peder çok sinir oluyor o kolçağa el frenini kaldırıp indiriken,yakında çıkarıp atarsa hiç şaşırmam![]()
gıcırdıyacağını sanmıyorum arkadaşta 2006 gp vardı geçen sene sattı 5 senelik otomobil oldukça iyiydi kolçak
aldığım kolçağın fotosunu çeker yollarım yarın çok yakıştı araca
ben armster taktırdım 1 ay önce. 160tl tuttu montajıyla güngören'de biyerde yaptırdım. hem orjinalini hem de armster'i güzelce ve uzunca inceleme fırsatım oldu. orjinali de 200 tl tutuyor, yani fiyat farkı yok açıkçası.
gıcırdama olayı kullanımla ilgili gerçekten. orjinal de olsa abanmamak lazım sonuçta parçanın kapasitesi belliorjinal biraz daha sağlam mıdır, muhtemelen öyledir orjinal sonuçta bi farkı olsun.
asıl fark iç hacim bence. ben arabaya binince cüzdan, ruhsat gibi şeyleri kolçağa koymayı seviyorum, rahat oluyor. ama orjinalin iç hacmi maalesef dar. ben medos'ta bakmıştım geniş değildi. armster bu konuda daha cömert. eşyalarım rahat sığıyor. ayrıca 4.3'lük navigasyonumu da onun içinde saklıyorum kullanmadığım zaman.
bence ne alırsak alalım kullanırken sert olmamak en iyisi. iç hacim olarak da armster'in daha geniş olduğu aklınızda bulunsun.
orinalden şaşmayın derim bence bende serviste 200 tl gibi bir fiyata taktırdım bir ay önce hem çok sağlam hemde orjinal olduğu için bence araca çok yakışıyor..![]()
parası olan orjinal taktırır olmayan yan sanayi ben 29 tl ye aldım çok da memnunum hem sağlam oldu hemde çok yakıştı
paraya kıyıp orjinal alıcaz bizde mecbur
25 liraya hangi ürünü aldınız bilmiyorum bu ürün çoğu yerde 39-40 lira hb da indirimden 29 tl de satılıyor ayrıca 1 aylık yada 3 aylık bir ürün değil bence 1 hafta oldu kullanıyorum ve memnunum sağı solu oynamıyor tıkıtrı gıcırtı getirecek bir yanı yok içi çok geniş ve çok da sağlam şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerde bi sıkıntı yaratmaz.
serviste orjinal kolçak 200 lira.. orjinal kolçak daha sağlamdır evet ama bundan daha kullanışlı ve daha gösterişli değil
tabi ilk fırsatta eklicem ama görseller bununla birebir
kolçağı çok beğendim montesi nasıl acaba
ben aracı aldığımda metal ayakları monte edilmişti ama kolçak yoktu ben o metal parçalar üzerine monte ettim kendi kutusundan plastik ayaklar çıktı onları kullanmadım 4 vida ile tutturdum çok güzel oldu herhangi bi delik açmama gerek kalmadı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri