Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani isin özü ben evoyu beğenmiyorum beğenmek zorundada değilim.. 2012 grande puntoları evonun yerine tercih ederimde demedim..
cümlenizden dolayı şaşırmıştım.
işin aslı ben bu konıuyu evo daha iyi mi demek için de açmadım 2009 yılında açılan bir konu vardı evo nun tanıtımı yapıldı gibi bir başlıktı.
Obaşlıkta Coşkun abi gibi ustalar temknli yaklaşiyordu kasa değişimi hoş karşılanmamış ama iç değişim beğeni toplamişti.O zamn ki Gp kullanıcaılarının bir kısmı evo ya transfer oldu büyük bir kısmıda evo yu etst etti sonuçta 3 yıla yakın bir süre geçti.....
Akıp geçen bu zamn fikirlerde ne gibi bir değişiklik yaptı bunu öğrenmek istedim.
sonuçta 2 haftadır punto kullanıyorum daha aracın birçok özelliğini bilmiyorum bile o yüzden üstadlar ne diyor öğrenmek istedim

Sonuçta evo ya maddi gücüm yetti ve evo aldım.Kimi arkadaş maddi farktan kimiside gp ye olan aşkından gp aldı
sonuçta punto da PUNTO
gerisi yalaaaan
Yalnız şöyle bir durum var mesela bir araç çıkar önce sorunlarla çıkar ilk yıllarda. Daha sonra yıllar geçtikçe sorunlar giderilir ve 4. 5. yılından sonra problemsiz ortaya çıkar Hatta bütün proseslerini görmüş babam oradakilerle konuşmuş hep bu şekilde söylemişler (evoda sorun olup olmadığını bilmiyorum fakat)