Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anlamadiğim şey ben sizi beğenin yada beğenmeyin şeklinde itham etmedm ki yada puntoyu tercih edersiniz demedim nerden çıkardınız bunlaı?

bir çok donanım eksililmiş dediniz bende size eksiltmenin (bagaj aydınlaması vs)
gp 2012 lerde olduğunu söyledim o haricindeevoda eksiltme varsa bilgi verirmisiniz dedim ?açıkça eski gp donanımı ile ilili billgimin olmadığınıda dedim

ne mantıkla agrasif bir şekilde cevap verdiniz?
işin ilginç yanı kendi kendinize söylenmeyen şeylere
yok ne alakası var agresifleşmekle neticede sizinki daha modelli daha değerli bu değişmez bir gerçek, kim ne derse desin evo gpden değerlidir benim arabamı dengi bir evoyla değişme sansım olsa hemen değişirim çünki maddi olarak daha değerli ama daha iyi olduğu anlamına gelmiyor bu... donanım eksilmiş dediğimi zaten önceki mesajımda sizin donanım bildilendirmenizde gördük, ayrıca ne gibi agresiflik yaptım anlayamadım farkında olmadan bir agresiflik yaptıysam kusura bakmayın, araba dediğimiz bir avuç civata neticede evoymuş grandeymiş önemli olan kaza bela olmasın.. ben gpyi tasarımını donanımını sevdiğim için aldım açıkçası şu an evo alabilicek bütçemde var ama ne tasarım nede donanım olarak bana hitap etmiyor değiştirsem pişman olurum bu yüzden evoyu sevmiyorum..