Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben tasarımı bozulmus aynı kalıp kullanılmış derken arabanın dışından bahsediyorum, evo artık bir Giugiaro tasarımı değil,bence bu arabanın Giugiaro tasarımı olması büyük bir artı, benim italyan arabası almamdaki en büyük etken tasarımı... içine yeni kalıp yapmışlar pek alaka kuramadım açıkçası dışında aynı kalıp tamponlar farlar farklı... arka stoplarını ben sevmiyorum (led, beyaz ışık vs.. sevmem ben) ama yalan yok kitleye hitap ediyor güzel bir stop evet bir stopu güzel olmuş diyebiliriz... 4 hava yastığı vs yamıssınız benim arabamda 6 hava yastığı deri direksiyon (hiçbir farkı yok dreksiyonun),deri vites topuzu çelik jant elektronik sisen koltuk bel desteği vs var.. bizde blue and me opsiyon galiba bende yok eksikliğini hissetsem retrofiti kolay bir donanım..

yani isin özü ben evoyu beğenmiyorum beğenmek zorundada değilim.. 2012 grande puntoları evonun yerine tercih ederimde demedim..
anlamadiğim şey ben sizi beğenin yada beğenmeyin şeklinde itham etmedm ki yada puntoyu tercih edersiniz demedim nerden çıkardınız bunlaı?

bir çok donanım eksililmiş dediniz bende size eksiltmenin (bagaj aydınlaması vs)
gp 2012 lerde olduğunu söyledim o haricindeevoda eksiltme varsa bilgi verirmisiniz dedim ?açıkça eski gp donanımı ile ilili billgimin olmadığınıda dedim

ne mantıkla agrasif bir şekilde cevap verdiniz?
işin ilginç yanı kendi kendinize söylenmeyen şeylere