amma uzattınız arkadaşlar ben sadece kendimin de sık sık yaptığı hatayı latife ile yazdım ne alıngan olmuş toplum isterseniz sehpa getirin asalım adamları diyecek birisi ; artı diğer konuyu da okudum ve o konuyu eleştirmiyorum sadece benzer konular olduğunu arkadaşlar okurlarsa belki fayda bulurlar diye önerdim hata sizin gibi insanlara yardımcı olmakta . zaten stresli olan hayatımıza az da olsa tebessüm katmak için yazdığım şey nerelere gitti ya sabır ... ayrıca bende aracımı ne koşullarda aldım bunu bilemezsiniz benim de aracımda ne sorunlar oldu bilemezsiniz ben bu forumda kilitli konular hariç her konuya da cevap mesaj vs.. yazarım bu hakkımı da yönetim ve moderatörler hariç kimse engelleyemez isteyen yazdığımı okur isteyen okumaz bu arada sektörde ne kadar süredir olduğunuzla da konunun alakasını çözemedim lütfen konuları ve yazıları sanki birisi kaza yapmış da ölmüş cenazesinde zil takıp oynamışım havasına sokmayın teşekkürler iyi forumlar...

Alıntı evoefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakan bey 1989 dan beri otomotiv sektöründeyim bu sure içerisinde sattığım stop un sayısını bilmem.biz bile bu kadar işin içinde oldugumuz halde agız alıskanlıgı ile arka stop kelimesini kullanıyoruz buradaki insanlarda dalgınlık veya kelimeyi oyle kullanmaya alıstıgı ıcın arka stop demiştir.bu o kadar dalga gecılecek bir konu değildir.

burada kimin arabayı ne sartlarda aldıgını bilmiyor olabilirsiniz sizin için onemli olmayan baskası ıcın onemlı olabılır.okuyun dediğiniz konuda mehmet ali abi basta olmak uzere benim ve pek cok arkadasımızın yazısı vardır.lutfen herkez bırbırının hassasiyetlerini gözardı etmesin...