Sayfa 1/2 12 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ben de GP Alıcam İnşallah:)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    abdullah yanık
    romeojuliet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart Ben de GP Alıcam İnşallah:)

Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Ben de 1.4 Fire 77 hp Tercihen Siyah renkk GP almayı düşünüyorum.

Eski arabama 206XS 1.6 90HP idi, acaba bu arabayı aldığımda problem yaşar mıyım onu merak ediyorum.

Ayrıca skydome lu alıcam arabayı, zaten açıkçası en begendiğim özelliği skydome oldu Skydome ile sorun yaşayan var mı onu merak ediyorum.

Ayrıca kapı kollarını ve aynayı da gümüş renk yaptırıcam.

Acaba çok mu erkek arabası gibi olur bu durumda, görüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca "yay" ne demek, yani neredeyse butun konularda gördüm, bir yay eksik gibi ama hiçbirşey anlayamadım açıklarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

NOT: Bu arada Pazartesiye kadar karar vermem lazım. Ya Toyota yaris 1.3 87hp sol special alıcam, Ya GP 1.4 dynamic+çelik jant+skydome alıcam ya da seat ibiza dizel alıcam. Bunu buraya yazmam biraz saçma biliyorum hepiniz gp diceksiniz ama ben yine de bu konuda da önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler

abdullah yanık
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok

Bu arada iç döşeme ya bej siyah ya da turuncu siyah oluyor sanıyorum, bunu kendimiz mi seçiyoruz yoksa bahtımıza ne çıkarsa durumumu söz konusu?

Eğer biz seçiyorsak önerdiğiniz döşeme rengini de rica ediyim lütfen.

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

-ciddi bir sorun yaşamazsınız.
    -bir iki skydome sorunu ve hatta skydome değişimi oldu sanırım forumun bir yerlerinde vardir.
    -bahsedilen yay araci orijinalinden daha alcaltan spor yaydir . araci yüksek bulursaniz yada sportif sürüş tarzınız varsa gereklidir. normal bir kullanıcı için gerekli bir şey değildir.

benzli gp ile dizel ibiza arasinda kaldiysaniz yapacağınız yola göre kara verin , aracı çok kullanamaycaksanız benzinli alın . gp fire benzinli araclar arasinda oldukca ekonomik yakit tüketimine sahiptir. toyota yaris hic sevmedigim bir tür arac oldugundan kendisi hakkinda fikrim yok.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

abdullah kambur
    fox41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41NS***
    Edilen teşekkür: 36

Öncelıkle forma hoşgeldin.dedigin araclar içinde tabiki bencede GP .

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Yaris;bir bayana bile yakışmayacak derecede şişman ve kısa bir araç...

Fakat Toyota olsun çamurdan olsun diyen de çok...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

-yaristen uzak dur..
    -seçimin harika skydome da sorun yok harika bir donanım..
    -spor pakette düşünebilirsin tavsiyemdir..
    -gümüş ben sevmem ama tabi herkes farklı düşünebilir.
    -renk olarak bir bayan a kırmızı ve mavi güzel olabilir..
    -ibiza da iyidir ancak servis-yedek parça uygunluğu, satış kolaylığı, tasarımı,fiyat ve donanım-opsiyon seçenekleri ile grande tavsiyemdir ee bizi de unutma önemli bir özellik Grande Punto TR | Fiat Grande Punto Türkiye Forumu | 2006 - 2007 ® şimdiden hayırlı olsun..
    -yay aracı aşşağı indirir zamanla yapabileceğin bir modifikasyon..örnekleri garajda var bolca.

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

dizel ibiza alcak imkanın varsa. bnce punto emotion full + full al pişman olmassın bu arada bndede skydome var çok memnunum hehe

abdullah yanık
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok

Hepinize çok teşekkürler. diğer forumlarda da kimse yarisi önermedi, ben onun içini çok beğenmişitm aslında. Ama şimdi 3 aracın da 2006 2.ellerine baktım kıyaslama için yaris oldukça aza gidiyor diğer ikisinin yanında.

Çok begendim gpyi özellikle skydomeu, bakalım son karar ne olcak
    __________________________________________________ ____________
    emotion full+full derken ne kastediliyor tam anlamadım ama bakayım bi fiyat listesine bana uyuyor mu diye...

1.4 95 beygirde emotion varmış, sunroofla birlikte fiyatı 33.270 oluyor ama bu 95 beygir sanırım diğerinden fazla yakar, o zaman dizel almak lazım çünkü çok yakan bir araba istemiyorum.

dizel emotion da sunroofla birlikte 37.260 yapıyo o da beni aşar...
    __________________________________________________ _____________
    Çok soru sordugumun farkındayım ama bişey daha sormak istiyorum. Şimdi skydome olacagı için aslında araba açık renk olsa daha mı şık durur sizce???

Cevap yazan arkadaşlardan biri skydome var ve memnununm demiş, sanırım sizin arabanız bej , avatardan gördüğüm kadarıyla, bayagı güzel gözüküyooo, bir renk konusunda aklımın karışması eksikti. Beyazda da çok hoş durabilir skydome.

Allahtan kısıtlı zamanım var karar vermek için, yoksa bir ömür araba alamazdım herhalde.
    __________________________________________________ _____________
    Bu arada cevap yazan herkese de çok çok teşekkür ederim
    Konu microab tarafından (17/06/2007 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenle butonunu kullanalım--alt alta mesaj atmamaya çalışalım ;)

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

skydome lu kırmızı gp süper oluyor derim ben veya beyaz..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

abdullah yanık
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok

Özürdilerim microab bi daha olmaz

Evet benim de aklıma beyaz yattı şimdi

Beyaz araba siyah skydome güzel olur siyah beyaz

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

hatta gaza gelirsen ilerde jantlarıda siyah yaparsın bir de camlara siyah film dersen süper olur o zaman
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Mustafa Emir Ermin
    Mustafa Emir Ermin Fangio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 VV 534
    Edilen teşekkür: 146

Öncelikle senede kaç km yapıcaksın? ve genelde şehiriçi mi yoksa şehirdışı mı kullanıcaksın?bu sorulara göre hareket edersek motor seçeneğinde daha çok yardımcı olabiliriz sanırım.Araç tercihini Gp den yana kullanmam sana geniş yurt içi servis ağı , yedek parça bulma rahatlığı artı bir de herhangi bi sorun sırasında bu forumdaki deneyimlerimizden yararlanmanı sağlar
    Skydome gayet şık durur ama renk seçimi önemli ama karar sana kalmış sonuçta sen biniceksin bizler deil Ankara' daki bayiileri bikaç tanesini gezerek bütün renklere ulaşabileceğini sanıyorum.Döşeme rengi senin tercihine kalmış tabiki arzu ettiğin araç stokta varsa
    aracın dış bölümüne yapıcağın modifikasyonları iyi düşünmeni tavsiye ederim bikez yapılan işlemler sonuçta , söylediklerini yaptığın takdirde trafikte bi bayab sürücü olarak dikkat çekeceğini düşünüyorum rahatsızlık yaratabilir düşüncesindeyim...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Bence seçenekler içinde İbiza elenmeli eskiyen yüzü nedeniyle.Geriye Yaris ve GP kalıyor.Yarisin iyi tarafı sürüş pozisyonu ve görüş açıları GP ye göre biraz daha iyi.Bir bayan için bu önemli sanırım.Bir de Toyotanın sorunsuzluk imajı var tabiBunun dışında gerek tasarım gerekse donanım olarak GP daha üstün.Sanırım Yarisin yükseklik ayarlı sürücü koltuğu için bile üst donanım almak gerekiyordu.Yakıt tüketimleri birbirine oldukça yakındır bu iki aracın.Tabiki benim önerim GP olacaktır.Bu arada benim aracımda da skydome var.Kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım.Zaten skydome sunroofa göre daha basit bir teknolojiye sahip...

Foruma hoşgeldin...

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

yaris le gp leri karşılaştırmak bile bence çok yanlış olur. skydome konusunda tamamen desteklerim çok iyi karar ama gümüş renk yaptırma olayı bayan arabası için hoş durmaz bence...

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

kesinlikle cok yakışır beyaz arabaya skydome katılıyorum

hatta şuanda tekrar alma imkanım olsa beyaz alırdım (kırmızıyı sevmediğimden değil beyaz daha çok hoşuma gidiyo) ..

inş. sizi de gp ile görmek isteriz ..
    Konu BGRAYS tarafından (17/06/2007 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

emo aşıyorsa maddi olarak dynamicle arasında çok fark yok hele ki güvenlik paketi de standart olduktan sonra dizel 90 hb dynamic süper ..skydome ve spor pakette cabası..beyaz da güzel olur aynen katılıyorum.

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah dogru kararı verirsin,öncelikle yaris ten uzak dur,ama seat tı düşüne bilirsin sonucta vosvagen teknolojisi,ama gönül isterki gp alman ben alırken acılır tavan almamıştım cok pişmanım alıcaksan mutlaka acılır tavan al şimdiden hayırlı olsun

abdullah yanık
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok

Beyaz olayında ve skydome olayında karar verdim , yarisi dediğiniz gibi eledim.

Seatta da TDI motorun çok ses yapıyor olması kafama takıldı. Yarın tekrar seata ve gpye bakıcam.

GPyi ya 1.4 77 hp alıcam ya da 1.3 multijet 75 beygir alıcam. Donanım olarak dynamic alıcam + çelik jant

90 beygir olanı almayı cok isterdim ama skydome da eklenince fiyat beni zorluyor, zaten ben hız falan yapmam.

Şehir dışına çıktığımda da uzun yolda yani, 1.4 75 beygir ile 1.3 multijet 75 , beni zorda bırakmaz herhalde dimi??

Not: Bu arada spor pakette bana pek olmaz bence, spoiler falan yani fazla erkek işi...

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

bu size beyaz ve skydome'lu gp için bi fikir verebilir ..

abdullah yanık
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok

Bugranın yolladıgı resimden sonra beyazdan başkasını gözüm görmez zaten

Sayfa 1/2 12 SonSon