287 sonuçtan 281 ile 287 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/01/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1.314
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

    Dikkat 1.4 fire'ı kötüleyenler

    Değerli site yönetimi ve siz saygıdeğer forumdaşlarım.
    Bildiğiniz üzere kullanmakta olduğumuz ödüllü bir motor olan 1.4 fire 8.v motorlu gp araçlarımız hakkında asılsız ve insafsız bir şekilde dile getirilen bir takım konular ve yorumlar havada uçuşmaktadır. Maalesef ki sitemiz bünyesinde de bu tür konu ve yorumlar bazı art niyetli yada konu hakkında bilgisiz kişilerce sayısız defa gündeme getirilerek araçlarımıza ve daha çok biz kullanıcılara haksızlık yapılmaktadır. oysa ki biz 1.4 8 valfciler olarak araçlarımızdan performans ve veya yakıt tasarrufu anlamında bir sıkıntı yaşamamakla birlikte uygun kullanım şartlarında oldukça tatminkar da buluyoruz.Ayrıca biz kullanıcılar olarak bu motoru zaten tartışıp bilgi paylaşımı yapıyoruz.
    Fakat art niyetli ve dayanaksız suçlamalar ile konu şişirmesi yapılarak google aramalarında 8.valf fire motor çekmeyen,gitmeyen pancar motoru gibi dangalakça yorumlarla sonuç olarak karşımıza çıkıyor.
    Geçenlerde polisin biri bu 1.4 8 valfler çekmiyor gitmiyor bana zayıf geldi dedi. ben de bmw motora biniyorsun sana uçak versek anca keser dedim. ayrıca gidince de yapıştırıyorsunuz cezayı dedim. biz bunu 110 la giderken 5.7 yaksın diye aldık dedim.. Uzadı yanımdan gitti.
    Yani demek istediğim millet kafayı sıyırmış Trilyonluk yatırımlarla model motor üreten firmaların ve bizim akılsız olduğumuzu söyleyecek kadar efsunlanmış tipler var.
    Ey yönetim nasıl ki city konusunu bir başlık altına topladıysanız bu motor ve model konusunda da bir girişimde de bulunun lütfen. adamın grande puntosu yok satıp kamyonet almış eski arabası dizel grandeymiş,fire hakkında çekmez gitmez diye konu ve yorum atıyor. bu sonuçta bilgi ve google aramalarında kirlilik yaratıyor.
    Amacım asla bir otosansür uygulanması değil ama moderatörler kimin ne yazdığına baksınlar lütfen. adamın aracı fiat bile değil benim motorumu aracımı benim sitemde kötülüyor yaa.

    GINA GELDİ ARTIK MİLLETİ BİNDİRİP MORARTMAKTAN.Ya çare bulun yada morartmakta kullandığımız benzin paramızı karşılayın...
    Konu gurik tarafından (09/01/2012 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.


Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com