287 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli site yönetimi ve siz saygıdeğer forumdaşlarım.
    Bildiğiniz üzere kullanmakta olduğumuz ödüllü bir motor olan 1.4 fire 8.v motorlu gp araçlarımız hakkında asılsız ve insafsız bir şekilde dile getirilen bir takım konular ve yorumlar havada uçuşmaktadır. Maalesef ki sitemiz bünyesinde de bu tür konu ve yorumlar bazı art niyetli yada konu hakkında bilgisiz kişilerce sayısız defa gündeme getirilerek araçlarımıza ve daha çok biz kullanıcılara haksızlık yapılmaktadır. oysa ki biz 1.4 8 valfciler olarak araçlarımızdan performans ve veya yakıt tasarrufu anlamında bir sıkıntı yaşamamakla birlikte uygun kullanım şartlarında oldukça tatminkar da buluyoruz.Ayrıca biz kullanıcılar olarak bu motoru zaten tartışıp bilgi paylaşımı yapıyoruz.
    Fakat art niyetli ve dayanaksız suçlamalar ile konu şişirmesi yapılarak google aramalarında 8.valf fire motor çekmeyen,gitmeyen pancar motoru gibi dangalakça yorumlarla sonuç olarak karşımıza çıkıyor.
    Geçenlerde polisin biri bu 1.4 8 valfler çekmiyor gitmiyor bana zayıf geldi dedi. ben de bmw motora biniyorsun sana uçak versek anca keser dedim. ayrıca gidince de yapıştırıyorsunuz cezayı dedim. biz bunu 110 la giderken 5.7 yaksın diye aldık dedim.. Uzadı yanımdan gitti.
    Yani demek istediğim millet kafayı sıyırmış Trilyonluk yatırımlarla model motor üreten firmaların ve bizim akılsız olduğumuzu söyleyecek kadar efsunlanmış tipler var.
    Ey yönetim nasıl ki city konusunu bir başlık altına topladıysanız bu motor ve model konusunda da bir girişimde de bulunun lütfen. adamın grande puntosu yok satıp kamyonet almış eski arabası dizel grandeymiş,fire hakkında çekmez gitmez diye konu ve yorum atıyor. bu sonuçta bilgi ve google aramalarında kirlilik yaratıyor.
    Amacım asla bir otosansür uygulanması değil ama moderatörler kimin ne yazdığına baksınlar lütfen. adamın aracı fiat bile değil benim motorumu aracımı benim sitemde kötülüyor yaa.

GINA GELDİ ARTIK MİLLETİ BİNDİRİP MORARTMAKTAN.Ya çare bulun yada morartmakta kullandığımız benzin paramızı karşılayın...
    Bu sabah foruma girerken kendi kendime düşünüyordum; Sabah sabah gene ne kadar şikayet okuyacağım diye, neden kendi imkanlarımızla alınan araçlarımızın bu kadar fazla sıkıntısı olur diye neden sonuç ilişkisine bakacak olursak sıkıntı varsa sat yoksa bin mantığı var bende. ya da yapıcı olan yorumlar olmalı çözüm aramak yerine dahada fazla olan sıkıntılar yazılmakta, bazen foruma bile girmek istemiyorum...Dostlukların olduğu sorunlara çözüm bulunduğu konuların tekrar tekrar gündeme gelmediği temiz bir forum istiyorum...

Elcapitol -
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.. ceb_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 62

Konu İnsafsızlık...

Arkadaslar aracı alalı 2 ay oldu.Bu forumda fire moturu eleştirenler yüzünden panikatak oldum bozulurmu diye.Hatta o kadar yıprandım ki ben bile saçma sapan konular açmaya başladım.Biri dedi debriyaj balatası bitmiş vs diye.Servise götürdüm bişey yok dediler.En iyisi gerçekçi eleştiriler harici çoğu başlıkları okumamak.Hayatımda kullandığım ilk arabam... Sonuçta 19.000 lira para saydık.Bazı arkadaşların ağır eleştirilerine karşı bu arabaya o kadar para saydığım için enayi gibi hissettim kendimi.2000 ve 2001 model astra yada vectra da düşündüm ancak arkadaş, 2000 model arabaya 19.000 verene kadar modelli araç alırım dedim, pişman ettiler.Oysaki şehir içinde kullanımı oldukça süper.Şehir dışında 120 yi geçmezsem ekonomik oluyor.Hız yapıpta ölüyümmü 2 aydır hiç bir sorununu görmedim.Şimdide garibim garajda yatıyor.Karda kışta dışarda duracana yatsın dedim.Kıyamıyorum küçük oğluma napıyım...

3. 10/01/2012, 18:49

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Arkadaslar aracı alalı 2 ay oldu.Bu forumda fire moturu eleştirenler yüzünden panikatak oldum bozulurmu diye.Hatta o kadar yıprandım ki ben bile saçma sapan konular açmaya başladım.Biri dedi debriyaj balatası bitmiş vs diye.Servise götürdüm bişey yok dediler.En iyisi gerçekçi eleştiriler harici çoğu başlıkları okumamak.Hayatımda kullandığım ilk arabam... Sonuçta 19.000 lira para saydık.Bazı arkadaşların ağır eleştirilerine karşı bu arabaya o kadar para saydığım için enayi gibi hissettim kendimi.2000 ve 2001 model astra yada vectra da düşündüm ancak arkadaş, 2000 model arabaya 19.000 verene kadar modelli araç alırım dedim, pişman ettiler.Oysaki şehir içinde kullanımı oldukça süper.Şehir dışında 120 yi geçmezsem ekonomik oluyor.Hız yapıpta ölüyümmü 2 aydır hiç bir sorununu görmedim.Şimdide garibim garajda yatıyor.Karda kışta dışarda duracana yatsın dedim.Kıyamıyorum küçük oğluma napıyım [/QUOTE]

sizi çok iyi anlıyorum, benimde tam 2 hafta oldu aracımı aldığım, bu forumda yazanlar yüzünden arabayı elden çıkarmayı düşündüm... ben ne almışım ya dedim, 2 ay clio hb baktım onuda forumdan takip ettim araba için övgüler bitmiyor ama nedense punto forumunda hep eleştiri hep bir memnuniyetsizlik...artık çoğu başlığı okumama kararı aldım, sıkıntım olursa forumdaki bilir kişilerden faydalanmak amaçlı sorularımı sorucam...kaldıki 120 km hız benim açımdan gayet iyi bir hız 120 ve üstü hız yapıp zaten napıyım görüyoruz bir sürü kazalar hızdan ötürü, viraj alamayıp savrulanlar vs... 120 den fazla hız yapmak isteyenlerde kendilerine 2.0 motor alsınlar artık eleştirmeyin biz yeni kullanıcılarda gönül rahatlığı ile kullanalım, ne zaman direksiyon kitlenicek, bagajım su alıcakmı korkusu ile kullanmak istemiyoruz(m)... iyi forumlar herkese...[/QUOTE]

bilge bey 10 ay fln önce komşum 1.2 oto clio aldı (tam emin değilim ama clio 3 ten öcneki kasa) yakıt masrafından kafasını kaldıramıyorr...
    iş yerimde bir bayanda 1.6 oto dymc yakıt kafayı yedirtti bayana araç donanımlı ama içi clio symbolden farksız

Bilge Ö.
    blgtlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı ceb_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar aracı alalı 2 ay oldu.Bu forumda fire moturu eleştirenler yüzünden panikatak oldum bozulurmu diye.Hatta o kadar yıprandım ki ben bile saçma sapan konular açmaya başladım.Biri dedi debriyaj balatası bitmiş vs diye.Servise götürdüm bişey yok dediler.En iyisi gerçekçi eleştiriler harici çoğu başlıkları okumamak.Hayatımda kullandığım ilk arabam... Sonuçta 19.000 lira para saydık.Bazı arkadaşların ağır eleştirilerine karşı bu arabaya o kadar para saydığım için enayi gibi hissettim kendimi.2000 ve 2001 model astra yada vectra da düşündüm ancak arkadaş, 2000 model arabaya 19.000 verene kadar modelli araç alırım dedim, pişman ettiler.Oysaki şehir içinde kullanımı oldukça süper.Şehir dışında 120 yi geçmezsem ekonomik oluyor.Hız yapıpta ölüyümmü 2 aydır hiç bir sorununu görmedim.Şimdide garibim garajda yatıyor.Karda kışta dışarda duracana yatsın dedim.Kıyamıyorum küçük oğluma napıyım...
    sizi çok iyi anlıyorum, benimde tam 2 hafta oldu aracımı aldığım, bu forumda yazanlar yüzünden arabayı elden çıkarmayı düşündüm... ben ne almışım ya dedim, 2 ay clio hb baktım onuda forumdan takip ettim araba için övgüler bitmiyor ama nedense punto forumunda hep eleştiri hep bir memnuniyetsizlik...artık çoğu başlığı okumama kararı aldım, sıkıntım olursa forumdaki bilir kişilerden faydalanmak amaçlı sorularımı sorucam...kaldıki 120 km hız benim açımdan gayet iyi bir hız 120 ve üstü hız yapıp zaten napıyım görüyoruz bir sürü kazalar hızdan ötürü, viraj alamayıp savrulanlar vs... 120 den fazla hız yapmak isteyenlerde kendilerine 2.0 motor alsınlar artık eleştirmeyin biz yeni kullanıcılarda gönül rahatlığı ile kullanalım, ne zaman direksiyon kitlenicek, bagajım su alıcakmı korkusu ile kullanmak istemiyoruz(m)... iyi forumlar herkese...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yer imleri

Yer imleri