Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
103 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Lütfen yardım edin :(

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın hayatımda gördüğüm en küçük torpido kullanım kitapçiklarını fln eve çıkardım...kitapçıklar artı navigasyon tepeleme doldurmuştu
    şimdi hiç değilse gözlüük için yer açıldı.kolçağa ruhsat sığmamsına üzldüm...
    kolçak nasıl kullanışlımı değer mi 200tl sizce bide foto yu koyarsan çok sevinirim..
    berk bide A/M geçişi yapmadan oto modda manuel müdehale yapabiliyorsun.1 kez rampada bayıldı araç hemen müdehale yaptim kardeşim
    birde dediğim gözü bulabildinmi sis farının hemen aldında içine kgs oalrak kullandığım kartı bluetooth kullaklığı fln attım
    abi valla vites boğumadı hiç ben denedim çok dik yukuşta durdum araç autodaydı 1.viteste şak diye kalktı oda yukuşta kayıyormu diye denedim gazına bakmak içindeğil kaymadı bi süre sonra kaydı doğaldır bu.
    o göze bakmadım abi bi bakarım akşam şuan işteyim arababa garajda yatıyor ben pek kullanmam araba benimki 10 senede yapacağı 40 bin km bukadar eminim yani Akşam kolçak fotolarınıda buraya koyarım abi

Alıntı hakandurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    viraja girerken aman diyim berk dikkat et şaka şaka kardeşim motor frenini bunda da hissedebilmenin yolu var hemde çok zevkli viraja girerken vitesi bir iki - yapıyorsun (otomatikte olsa bile algılar ) acayip oluyor aynı wrc kullanır gibi hissediyorsun ama sen a6 ve motoru unut bunu hissederken )
    Hakan abi motor alıyım ilk seni bindiricem sana virajda öyle bir motor freni göstericemki neye uğradığını şaşırıcaksın arabadakide frenmi diyeceksin viraj çıkışında elinin gazdan kaçması her an gökyüzünü görmene sebep olabilir ( aman deneyenler için motosiklet ile viraja hiç frensiz girmeyin o lafın gelişi çok azda olsa arka sıkılır ön sıkarsanızda takla atarsınız )
    Konu motor delisi tarafından (09/01/2012 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

[QUOTE=motor delisi;621289]abi valla vites boğumadı hiç ben denedim çok dik yukuşta durdum araç autodaydı 1.viteste şak diye kalktı oda yukuşta kayıyormu diye denedim gazına bakmak içindeğil kaymadı bi süre sonra kaydı doğaldır bu.
    o göze bakmadım abi bi bakarım akşam şuan işteyim arababa garajda yatıyor ben pek kullanmam araba benimki 10 senede yapacağı 40 bin km bukadar eminim yani Akşam kolçak fotolarınıda buraya koyarım abi

benim aracın boğulması normaldi..
    e5 te eco mod açik 50 km hız vites5 te e5 ten soganlık-gümüşpınar istikametine dönüş(neredeyse sıfır çiziyorsunuz ve rampa)
    hill holder kesinlikle çok başarılı ama geçen verdiğim tavseyi unutma rampada ss devreye girerse frenle değil vitesle çaliştir aracı hill holder devreye girmez yoksa....
    bide ss bendede köprü yolunda 1 saat fln aralıksız dur kalk yapınca 8 yada 9 dan sonra sapıttı ss devre dışı dedi
    ss i panelden kapadım... 20dak fln sonra tekrar açtim sorunsuz çalişti
    aracın ses yalıtımıda başarılı fakat 120 den sonra motor epey bağiriyor
    oda normal 77 beygir

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

benim aracın boğulması normaldi..
    e5 te eco mod açik 50 km hız vites5 te e5 ten soganlık-gümüşpınar istikametine dönüş(neredeyse sıfır çiziyorsunuz ve rampa)
    hill holder kesinlikle çok başarılı ama geçen verdiğim tavseyi unutma rampada ss devreye girerse frenle değil vitesle çaliştir aracı hill holder devreye girmez yoksa....
    bide ss bendede köprü yolunda 1 saat fln aralıksız dur kalk yapınca 8 yada 9 dan sonra sapıttı ss devre dışı dedi
    ss i panelden kapadım... 20dak fln sonra tekrar açtim sorunsuz çalişti
    aracın ses yalıtımıda başarılı fakat 120 den sonra motor epey bağiriyor
    oda normal 77 beygir
    eco tuşuna ben hiç basmadım korktum gene bi sorun çıkarır diye yakıttan fark ediyormu ? birde performansı düşüyormu ?
    Konu motor delisi tarafından (09/01/2012 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eco tuşuna ben hiç basmadım korktum gene bi sorun çıkarır diye yakıttan fark ediyormu ? birde performansı düşüyormu ?
    eğer eco açiksa 2500 devir civari kapalıysa 3000 devir civarı değişiyor vitesi
    bende ss ve eco sürekli açik ve kesinlikle ekonomik
    250 km tanmamı istanbul içi ort.6,50 fln
    anadolu yak-avrupa arası gittim 45 km tek yönlü trafik yok 6,0 ı gördü hatta bir ara 5,9 u gördüm ama çok kısa bir süre
    bence eco yu kullan

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

eğer eco açiksa 2500 devir civari kapalıysa 3000 devir civarı değişiyor vitesi
    bende ss ve eco sürekli açik ve kesinlikle ekonomik
    250 km tanmamı istanbul içi ort.6,50 fln
    anadolu yak-avrupa arası gittim 45 km tek yönlü trafik yok 6,0 ı gördü hatta bir ara 5,9 u gördüm ama çok kısa bir süre
    bence eco yu kullan
    o değerleri nerede görüyorsun abi şimdi çok saçma oldu ama ben göremedim ya

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

o değerleri nerede görüyorsun abi şimdi çok saçma oldu ama ben göremedim ya
    kartaldan merter istikametine gittim trafik hiç yoktu ortalama 90 km hız ile gittim aracı hiç zorlamadım 6,0 la gittim...
    e5 ve minübüs yolunda yoğun trafikte kullandım ortalama 6.8 civariydi anadolu-avrupa yapınca yaklaşik 90 km ortalama 6,4-6,50 lere geldi..
    fakat aracı galariden eve götürünce (4-5 km civari) 10 un üstündeydi

eco modda dene kesinlikle farı görüceksin
    bide motor ısındıktan sonra sarfiyat epey düşüyor..ksıa mesafede daha çok yakıyorr

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

kartaldan merter istikametine gittim trafik hiç yoktu ortalama 90 km hız ile gittim aracı hiç zorlamadım 6,0 la gittim...
    e5 ve minübüs yolunda yoğun trafikte kullandım ortalama 6.8 civariydi anadolu-avrupa yapınca yaklaşik 90 km ortalama 6,4-6,50 lere geldi..
    fakat aracı galariden eve götürünce (4-5 km civari) 10 un üstündeydi

eco modda dene kesinlikle farı görüceksin
    bide motor ısındıktan sonra sarfiyat epey düşüyor..ksıa mesafede daha çok yakıyorr
    abi bu değerleri nerede görüyorsun ?

Hakan Durak
    muazzaf vatandaş hakandurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 57

arkadaşlar aracınızın bir özelliği de kullanım tarzınızı hafızaya alır yani vites geçişini yüksek devirde yaparsanız ona göre yüksek devirde vites atar ama standart kullanırsanız normal verilerde vites geçişi yapacaktır..

Cenge Kuşcugil
    cenge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 1

ya ben niye duymuyoruuuum
    naptin cenge aliştinmi araca ?
    kaç km yaptın bide ortalama yakıt tüketimi ?
    ss ansıl sorunsuz mu ?
    birde kolçka nsıl oldu memnunmusun?kolçağin fotosunu koyarsan çok sevinirim
    servisle anlaştim 200 tl ye bu hfta orj.takıcaklar
    valla kıvanc alıstım ve kullandıkca ne kdr dogru tercih yaptıgımı anlıorum hem evo alarak hem mylife alarak..

220 km oldu ortalama 7 litre yaktım ama genelde eco kapalı biraz tadını cıkarayım aracın sonra acıcam eco yu

kolcak cok gusel cok rahat gercekten bence hemen taktır..resmini hemen cekmem imkansız cunku haftaiçi araba eşimde anca aksam aracı goruyorum hava kararmıs olur resim anlasılmaz haftasonu cekebilirim anca.. ama dynamic deki kolcagın aynısı fark yok kataloglardan yada fiatın sitesinden bakabilirsin..siyah renk döşemelerle uyumlu aynı yani...

s&s eco modunda her durdugumda devreye girior..eco kapalı iken biraz daha az devreye giriyor..s&s cok gusel ama cok trafikte kapıyorum zırt pırt stop edio cunku..onun dısında sorunsuz calısıyor gusel bir ozellik...

herseyden cok blue me yi begendim sırf blue me için mylife alınırmıs o kdr soliim

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

arkadaşlar aracınızın bir özelliği de kullanım tarzınızı hafızaya alır yani vites geçişini yüksek devirde yaparsanız ona göre yüksek devirde vites atar ama standart kullanırsanız normal verilerde vites geçişi yapacaktır..
    abi bende kasko şirketlerini kınıyorum yaşım 19 diye hızlı sürücüye giriyorum kasko fazla çıkıyor babam 52 yaşında makasa giriyo yolda ben 75 i geçmedim daha kasko şirketleri bazı şeyleri karıştırıyor ben daha tedbirliyim ) babama bi baktım aa bunun direksiyon yumuşak falan diye makas atıyo at at dedim takla atarız ilerde

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı cenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kıvanc alıstım ve kullandıkca ne kdr dogru tercih yaptıgımı anlıorum hem evo alarak hem mylife alarak..

220 km oldu ortalama 7 litre yaktım ama genelde eco kapalı biraz tadını cıkarayım aracın sonra acıcam eco yu

kolcak cok gusel cok rahat gercekten bence hemen taktır..resmini hemen cekmem imkansız cunku haftaiçi araba eşimde anca aksam aracı goruyorum hava kararmıs olur resim anlasılmaz haftasonu cekebilirim anca.. ama dynamic deki kolcagın aynısı fark yok kataloglardan yada fiatın sitesinden bakabilirsin..siyah renk döşemelerle uyumlu aynı yani...

s&s eco modunda her durdugumda devreye girior..eco kapalı iken biraz daha az devreye giriyor..s&s cok gusel ama cok trafikte kapıyorum zırt pırt stop edio cunku..onun dısında sorunsuz calısıyor gusel bir ozellik...

herseyden cok blue me yi begendim sırf blue me için mylife alınırmıs o kdr soliim
    kesinlikle katılıyorum süper araç
    blue me kataloğunu mutlaka oku ses kontrolleri harika
    windows tuşuna bas(usb takılıyken) sonra şu komutları sesli söyle

"media player" usb deki parçalar çalmaya başliyor
    "yardım" hangi komutların olduğunu sesli olarak söylüyor
    "dur"
    "çal"
    "karışık çal"
    "klasör ara"
    "ayarlar"
    .........................

ee berk kardeş sen ne diyrosun bu duruma
    "

Cenge Kuşcugil
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

"dur"
    "çal"
    "karışık çal"
    "klasör ara"
    "ayarlar"

"
    bleu me katalogum olmadıgı için okuyamıyorum ama hepsini buldum bende deneme yanılma yöntemi ile

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

abi bende kasko şirketlerini kınıyorum yaşım 19 diye hızlı sürücüye giriyorum kasko fazla çıkıyor babam 52 yaşında makasa giriyo yolda ben 75 i geçmedim daha kasko şirketleri bazı şeyleri karıştırıyor ben daha tedbirliyim ) babama bi baktım aa bunun direksiyon yumuşak falan diye makas atıyo at at dedim takla atarız ilerde
    bende aracı eşim adına aldım ilk aarcı adına epey fiyat çektiler grupama çıldırdın 2000 tl fazla fiyat verdi
    enson anadolu sigortadan 1078 civari birşeye hallettik

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı cenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bleu me katalogum olmadıgı için okuyamıyorum ama hepsini buldum bende deneme yanılma yöntemi ile
    acaba niye katoğunuz yok
    yoksa bir arakdaşınız sizden önce aracını teslim alıpta kendi aracında olmayan kataloğu sizin araçtan aldığı için mi ?
    ama bukadar şans olur benim katalogları senin araçtan tamamlamişlar...
    fakat mutlaka al katalogları yayrarlı pratik bilgiler var......

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

"dur"
    "çal"
    "karışık çal"
    "klasör ara"
    "ayarlar"

"
    bende aracı eşim adına aldım ilk aarcı adına epey fiyat çektiler grupama çıldırdın 2000 tl fazla fiyat verdi
    enson anadolu sigortadan 1078 civari birşeye hallettik
    Ergo bana 4250 dedi abi Araca 8 bin tl koç finans tan kredi çektiğim için o borç bitene kadar benim üstüme olmak zorundaymış o yüzden babama devredemedim ama sağolsun Hakan abi ile anlaştık iyi fiyata kaskomu yaptırdım anadoludan bu arada abi bilerekmi yapıyosun ya bu blue me süper bişeye benzior tam benlikmiş böyle olduğunu bilsem evo kit alırdım yada mylıfe alırdım Seni şuan kıskandım valla gel takas edelim ? hehe
    Bu arada kimse cevaplamadı ben bu benzin değerlerine nereden bakabilirim yol bilgisayarındaki menuyu karıştırdım bulamadım

Cenge Kuşcugil
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

acaba niye katoğunuz yok
    yoksa bir arakdaşınız sizden önce aracını teslim alıpta kendi aracında olmayan kataloğu sizin araçtan aldığı için mi ?
    ama bukadar şans olur benim katalogları senin araçtan tamamlamişlar...
    fakat mutlaka al katalogları yayrarlı pratik bilgiler var......
    evet katalog yararlıdır mutlaka bursaya sipapiş verdiler bakalım işte ne zmn temin ederlerse bende gidip alacağım birsey sorucam size bu internette kataloglar var onların aynısımı acaba biliyormusunuz?

Hakan Durak
    muazzaf vatandaş hakandurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 57

silecek kolundaki tuşalra bas aot (anlık ortalama tüjetim) ve at (anlık tüketimi ) görebilirsin sırayla bas zaten menzil vs.. çıkacak

Ergo bana 4250 dedi abi Araca 8 bin tl koç finans tan kredi çektiğim için o borç bitene kadar benim üstüme olmak zorundaymış o yüzden babama devredemedim ama sağolsun Hakan abi ile anlaştık iyi fiyata kaskomu yaptırdım anadoludan bu arada abi bilerekmi yapıyosun ya bu blue me süper bişeye benzior tam benlikmiş böyle olduğunu bilsem evo kit alırdım yada mylıfe alırdım Seni şuan kıskandım valla gel takas edelim ? hehe
    Bu arada kimse cevaplamadı ben bu benzin değerlerine nereden bakabilirim yol bilgisayarındaki menuyu karıştırdım bulamadım

Cenge Kuşcugil
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

birde mesaj okuyucuyu beceremedim nasıl oluyor telefon eşli bleu me ile..mesaj geliyor ama mesaj ı bir turlu okutamıyorum araba hafızasında mesaj yok diyor..

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

silecek kolundaki tuşalra bas aot (anlık ortalama tüjetim) ve at (anlık tüketimi ) görebilirsin sırayla bas zaten menzil vs.. çıkacak
    sağol abi akşam bakıcam bakalım kaç yaktım 10 litremi 11 litremi

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

berk kardeş seniin araç ta süper bir araç...
    eğer galaride olsa bende mutlaka asist kit alırdım ama yoktu
    ama gerçekten blue me güzelmiş.....
    "kalsör ara" komutunu yeni öğrendim eğer tahminn ettiğim gibiyse
    "klasör ara bengü" diyince bengü kalsörüne direkt giriyorsa radyonun tuşlarına dokunmam bile

bide şu piano siyahı herkez çok beyendi....döşeme ve konsol rengide activedeki gibi gri değil siyah çok şık duruyor....
    dymclerde bordada harika siyahta

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon