Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vitesin kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum araçta start stop ta çalışmıyor açıkken ne yaptıysam olmadı vites ise örneğin otomatikte vitesi ellemiyorum gayet güzel gidiyor geriye taktım R geri aldı vites normal auto bölümününe a m yazan sola doğru iteklerken kemer takılı değilmiş gibi ötüyor ekranda bazen geçiyor araba bazen geçmiyor n harfi yanıp sonuyor ve araba boşta kalıyor ayrıca araba boştayken hala stoplarda beyaz lamba yanıyor çok tuhaf 1 e atmıyor araç kendini fren pedala bsın diyor basarak yapıyorum basmadan yapıyorum geçmiyor+ normalde frenle durakladğnızda start stop çalışması gerekirken ben duruyorum dııııtt diyebir ses ekranda " start stop devre dışı " diye bir uyarı çıkıyor. 10 km dolaştım dün araba şuan 10 km de bikere start stop çalışmadı
berk star stop enterasan bişey araba ısınmadan çalışmaz kemer takılı değilse çalışmaz nebileyim birssürü püf noktası var daha yani okadar da iyi bir özellik değil bence vites konusuna gelince araçta problem varsa servis zaten sorunu çözmek zorunda aux için bişey diyemicem senin araçla aynı olan başka araçlarda varsa ondada olmalı ama istisna olan bir iki araçta varsa ona bişey yapamazsın gibime geliyor