geçmiş olsun.
cok gecmıs olsun. benımde buyuk korkum ınsana carpmak ıns. kımsenın basına gelmez.kazadan sora kı olay olmasa cok daha ıyı olurdu. sıddetle hıc bır olay cozulemez. ben bır cok seye carptım ama hep sabıt seylerdı elektrık dıregı ,agac, kaldırım, refuj, duvar,park halındekı araba, kırmızı ısıkta duran araba... bu kadar. sadece maddı hasar ve azarla atlatılan kazalardı bunlar...
geçmiş olsun.
çok çok geçmiş olsun aybike... sana da o bayana da...
arabayı da boyatırsan, sıcacık bi pembe olur işte... yeni rengini, arabandan soğumadan
güle güle kullanırsın![]()
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
zaten candan ablada boyatacakmış mavişini![]()
bu durum iki türlü de başıma geldi hiç hoş bi durum deil ilk başıma gelen olay annemin elini sırf dolmuş erken kalksın die arkadan daha annem elini kapıdan çekmeden hızla kapatan bi aklı eksik yüzünden annemin eli kırıldıında adamı öldüresim geldi güvenparkı sonrasında hastaneyi inleten sesim hala kulaımda...
bunun yanında bi kere de dikkatsiz bi bayan da iki araç arasından dikkatsiz bi şekilde önüme çıktı allahtan hızlı deildim direksiyonu kırabildim ama aynam bayana çarptı onu da hastaneye götürdüümde oğlunun bana bağrışlarını ve saldırmaya çalışmalarını hala hatırlıyorum...
iki hali de hoş deildi ama sizin bi parçası olduunuz insan hele ki annenizin başına böle bi durum geldiinde kolaylıkla kontrolünüzü kaybedebiliyosunuz saldırganlık hoş bi durum deil tamam tasvip etmiyorum ama sonuçta o durumda olunca kontrol kaybedilebiliniyo...
s.a. beyler
ben yeni üye oldum menüde ingilizce buradan yazayım dedim,puntolara karşı zaafım yeni yeni başladı arkadaşımda doblo var 1.3 multi 75 lik galiba, ben bunları karıştırıyorum bunların hangisi en full olanı,hangisi boşu,tek kapı olan model nedir?bi yardımcı olursanız.
Konu GPerdemAMG tarafından (27/09/2007 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.
komık bı gırıs yaptınız tebrıkler .) yaa saat yada bende bısy war 3 kere okudum bısy anlamadım bu msjdan .)
ben geldim konu dağılmış ama yinede ilginize çok teşekkür ederim... sanırım arabadan soğumamın bir nedenide arasıra atıştıran yağmurlardan dolayı 1 aydır yıkatmamdan mışdün sağolsun ablam arabayı yıkatmış sabah bi gördümm yine yeni yeniden aşık oldum.. iş yerine gelip otoparka parkettim içeri girerken dönüp bida bida baktım.. ..
fıstık gibi olmuş walla kırmızıda pek yakışıyo canım
neyse öbür olayı kendi içimde allaha şükrederek atlattım.. neyseki hanfendiye birşey olmadı.. ve biraz da kendimle baş başa kalıp düşünmeme neden oldu bu olay.. ve ufak tefek şeyleri bugune kadar içimde ne kadar büyüttüğümü halbuki ne kadar sorunsuz ve dertsiz bi hayatım olduğunu anlamamı sağladı.. Şimdi sanki daha bi huzurluyum.. dinginleştim.. sevdiklerimin kıymetini anladım.. bu olay olmadan yaklaşık 1 ay önce 5 senedir birlikle olduğum kişiyle ayrılmıştık.. ama o olay oldu telefon edicek kadar kendime gelince çevirdiğim ilk numara onunki oldu.. malesef hayat böle sevdiklerimizin kıymetini bilmek için başımıza bişey gelmesi gerekiyor.. ama bida puntişimle ilgili bişey gelmezsee başıma daha iyi olur![]()
durumların düzelmesi sewindirici...![]()
anlamamanız doğal..menü ingilzce olunca bende anladım nasıl bu forma geldi.full olan derken doblo deil,gp olarak sorcaktım saat gecenin 3ü olunca yazı konusunda karışıklık oldu kusura bakmayın...fatih abi saol açıklaman için
en alt soltaraftan dil seçimini yapabilirsin
Uzun bır aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. İş sebebi ile yutrdışındayım ve netle bırlıkteliğim henüz başladıÖncelikle Aybike hanım geçmiş olsun. Tekrar aramıza dönmeniz sevindirici.
Çok teşekkür ederimEğer sesleri duyabiliyor olsaydı Palamut'da (kar beyaz pisiciğin ismi
) teşekkür ederdi. Malesef sağır kendisi ablası. Ama olsun o deniz mavisi gözlerinin güzelliği yetiyor
![]()
Super olmus... Kiz olsam alirdim abicim...
®man
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri