Konu diesel32 tarafından (31/05/2011 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
evet çok hoş duruyor bence.
My Life'ların iç görüntüsü olan var mı acaba?
Merak ettim nasıl birşey.
hele şükür akıl etmişler...
Keyif BMW'Dir...
farlarda koyu olmuş biraz daha sanırım mylife donanımda
piano black güzel duruyor cidden
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
xevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitmedi.popkit teki karbon renk daha hoş bence
geçen gün yolda görmüştüm böyle, acaba kendimi boyattı diye düşünmüştüm ama my life tamponu böyleymiş, bence böylesi daha iyi olmuş![]()
Bayide bende inceledim pek hoş değil sonradan boyama gibi duruyor ve çok sırıtıyor
bence siyah cam filmi ve tabiki skydome ile güzel durur bir bütünlük sağlayabilir...
my life ı inceledim. dynamic görünümlü aktive modeli. fark olarak tampon boyalı, farların içi koyu bagaj açma logo dan değil içeriden düğme ile, koltuklar aktive koltukları, aux girişi koymuşlar, arkada evo yazısı yok, 2 cam otomatik, gözüme çarpan bunlar bence dynamicler çok daha iyi, ve fiyatı da 36.000 tl idi![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
geçen gün aynı model aracı bende gördüm. sanki daha sonradan yapılmış gibi duruyor. açıkçası hiç beğenmedim...
Merhaba, ben oradan o aracın aynısını aldım. 3 tane gelmiş onlardan, birini ben aldım, biri showroom'da, geriye 1 tane kaldı.
Plaka işlemlerinin bitmesini bekliyorum, Bakırköy çok uzun süre bekletiyor.
Arkasında Evo yazmıyor yalnız, neden yazmıyor diye sorduğumda MyLife modellerde yazmıyor cevabını aldım.
Sayın @billypostman,
Adınızı ve Soyadınızı düzgün girerseniz size hitap edebilelim.
Merhaba adım Bilal, fakat adımı soyadımı oraya yazıp Google aramalarında Punto forumlarının referans olmasını istemiyorum.
Bu arada o diğer 2 araba da satılmış benden sonra... Dün arabama kavuştum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri