bmw 1.16 veya audi a3 opel astra 2010 ve sonrası inşallah seneye hayalim gerçekleşicek:=)
bmw 1.16 veya audi a3 opel astra 2010 ve sonrası inşallah seneye hayalim gerçekleşicek:=)
kArŞIYAkA çARŞı
c5 cruze dizel veya gullietta offf seçmek zor ama çeyrek bilete şans gülerse) land discovery td5
Giulietta
Eklenti 17473
.
önce bravo sonra guiletta![]()
bende sırayla gıdıyorum hepsının tadına baka baka...2005 eskı kasa punto ıle basladım 2009 grande punto oldu sonra evo aldım ve onuda sattım sımdı bravo alcam daha sonra guıletta...bırden tepeye cıkmak ıstemıyorum yawas yawas)))
Param olursa Alfa MiTo Quadrifoglio Verde;
Cok param olursa Alfa 4C
Sent my GT-I9100
Oz Büyücüsü
520d olsa yo demem
Sent my iPhone using
StrucTuraL EngiNeeR
grande puntodan sonra mazda 3 2005 dynamic a/t sedan aldım bundan sonra sanırım yine mazda 3 ımpressive a/.t olur)
focus 3 düşünüyorum ciddi ciddi... ama para yok...
fıstık yeşili scricco ya da 3,30 ci tek kapı hasta işiiiiine devam ya da gtc astra istiyom![]()
VW Polo GTI 1,4 lt TSI 180 PS Tiptronik DSG
Nedenine gelince fire motorun performansından memnun olmamam ve içimde ukde kalan polo sevdamdan![]()
Vw Golf 1.4. TSI Ocaktan sonra inşallah
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
en sporundan bi a5 gider![]()
eğer evomun dualogic vitesnden memnun kalırsam 0-1 yaş arası maksimum 6000-7000 km de tertemiz bir bravo.ama kesinlikle 0 ına para vermem....
benim arabanın kredisi bittiğinde de birkaç yıl daha kullanmak istiyorum, aracı bir de borçsuz kullanalım rahat edim bari zaten dizel seviyorum da hemen başka araba borcuna girmem sanırım ama olursa ileride toyota corolla dizel veya hyundai accent blue dizel isterim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri