Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tartışmaya tekrar girmeyeceğim son kez yazıyorum.halen benim ne konuda bahsettiğimi anlamış değilsiniz 3 arkadaş ben kaporta sağlamlığı diyorum siz bana kalkmış güvenlik diyorsunuz hey Allah'ım yine girdiniz ncap güvenlik ARKADAŞLAR KAPORTA SAĞLAMLIĞI YANİ İSKELETİN VE SACIN BÜKÜLME DİRENCİ BAHSETTİĞİM, ARACIN NCAP TAN ALDIĞI 5 YILDIZ VEYA GÜVENLİKTEN ALDIĞI 10 YILDIZ DEĞİL. ARAÇ KABİNİ BİLMEM NEYİ 10 YILDIZ ALIR GİDER ÇELİK KOLLARLA DESTEKLERSİNİZ GİDER 20 TANE HAVA YASTIĞI KOYARSINIZ PAMUK GİBİ EDERSİNİZ ALIR NCAPTAN 15 YILDIZ AMA KONU GÜVENLİK VEYA NCAP DEĞİL SAC YANİ KAPORTA, ORDA DA SÖYLEDİM SANKİ BANA GÖRE BİRAZ ZAYIF MI KALMIŞ DİE GELDİ BİTANESİ İMALI LAFI ATTI ORTAYA HALEN ORTAMI GERİYORSUNUZ(KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR SANKİ DEMİŞİM) ...daha nasıl açık yazılır bilmem ki. taktınız güvenlikten aldığı yıldıza burda size güvenliğini göstermemiş video da kaporta aksamı ve arabanın dizilişi verilmiş diğer ncap testlerini ben koydum ne kadar uzattınız. Yunus kardeşim açık oldu mu ? burada özellikle bi kac tane var arkadaş gelir lafı atarsınız ortamı gerersiniz yahu herkesin yorumu kendine herkes her şeyi bilmek zorunda mı ben kendime göre yorumlarım doğru olmaya bilir arkadaş doğruyu düzeltmek sana mı kaldı hayır öyle değil dersin geçersin
tamam hocam.haklısınız uzatmaya gerek yok.