emekli babalarımıza birkac milyon zam, kendilerine 5-8 milyarcık zam. allah binbir turlu belanızı versin bizim sırtımızdan yediğiniz o paralar haram zıkım olsun
Emeklı vekıle %100 zam,
Danısmana %170 zam
Emeklıye ,işcıye %3 zam
Akaryakıta 10 kurus zam
ama vatandas halınden gayet memnun sen böyle olursan bırılerınıde memnun edersın boyle
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ama vatandas halınden gayet memnun sen böyle olursan bırılerınıde memnun edersın boyle
emeklinin 10 yıldır yapılmayan bikaç senedir düzelticez dedkikleri inibak yasasını bekletirken biz geçinemiyoruz diyerek 7 8 milyar zam yaparlar kendilerine allahlarından bulsun hakkımız geçiyorsa ben helal etmiyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri