metrobüse binmenin bu kadarbüyük işkence olduğunu doğrusu bilmiyordum bırde ustune ustluk yollarıda daraltmış eğer kadir topbaş gelecek seçimlerde yine seçilirse istanbullular ağlamasın çeksin cefayı derim
metrobüse binmenin bu kadarbüyük işkence olduğunu doğrusu bilmiyordum bırde ustune ustluk yollarıda daraltmış eğer kadir topbaş gelecek seçimlerde yine seçilirse istanbullular ağlamasın çeksin cefayı derim
Şahsi fikrim, Bal/Parmak ilişkisi. Bugün metrobüsten, yarın raylı sistemden bal yemek varken neden sadece tek seferde bitirsinlerki. Nasıl olsa istanbul cepte.
Bu durum sadece istanbula özgü değil, Yurt genelinde vatandaşlarımızın yüzde kaçı oyunun değerini biliyorki ?
Konunun parti tartışmasına dönmemesi için özellikle belirtmek istiyorum, Seçim sonrası görüştüğüm insanların geneli, oyunu veriş sebebini ifade edemeyecek kadar bilinçsiz. Siyasi tartışmalar raiting alamaması nedeniyle geceyarısı. Bilinçli ülkelerde insanlar bu tür tartışmaları time kuşağında görmek istiyor. Oyları çöpten çıkınca canları pahasına sahip çıkıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri