pekı 1.3 multıjetler ıcın motorlu tasıtlar vergısı ne kadar ??? ben 178,50 YTL x 2taksıt dıye bılıyorum ama emın degılım.bılgısı olan varmı ???
Teşekürler arkadaşlar... nisan ayında anahtar teslim aldığım için sanırım ilk taksit galare tarafından yatırılmıştı, şimdi temmuz sonunda ikinci taksidi ödemek gerekiyor galiba....
pekı 1.3 multıjetler ıcın motorlu tasıtlar vergısı ne kadar ??? ben 178,50 YTL x 2taksıt dıye bılıyorum ama emın degılım.bılgısı olan varmı ???
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
3 ytlcık yanılmısım..tsk ederım bora abı...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Evet bandrol dedikleri vergi MTV dir. Aracınızı 1 Temmuzdan önce aldığınız için 1.taksit aracın tescil tarihinden itibaren 1 ay içerisinde ödenmelidir. Ödenip ödenmediğini ::Motorlu Taşıt Sorgulaması:: adresinden takip edebilirmisiniz. Eğer anahtar teslim fiyat üzerinden anlaşma yapmışsanız ilk taksidi aracı aldığınız bayi ödemelidir. Üzerine gidin ve kesinlikle siz ödemeyin.
Konu makineman tarafından (24/05/2008 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri