arkadaşım hoşgeldin de biraz daha sakin kimseyi kırıp üzmeyelim burda bayan arkadaşalrda var saygılar
Printable View
arkadaşım hoşgeldin de biraz daha sakin kimseyi kırıp üzmeyelim burda bayan arkadaşalrda var saygılar
Ferrari falan mı kullanıyosunuz da gp ile fiesta karşılaştırılınca bu kadar tepki verdiniz.
Duyan birisi olsa ferrari fiesta karşılaştırılması sanıcak.O zaman Bmw,audi varken gp ye de kimse binmesin ne dersiniz.
Daha ilk mesajda bu agresiflik niye.
İsteyen istediği aracı da alır.Kime ne yakışacağını ancak kişi kendisi belirler siz değil.
Öncelikle dostum dediin gibi bu bir tercih meselesi..benim de böyle bayanlarla:)) özdeşleşmiş arabalara karşı bir önyargım var( corsa mesela)..doğru ve ya yanlış..
ikincisi heraldeki olay bütçe meselesi..cebinde ferrari,bmw,audi alacak parası olup da gp alanada şaşarım...ama bak bi de şöyle bişe var..gp gerçekten karakter sahibi bir araba..bence onu özel yapan en önemli şey budur...çok az arabada vardır bu..
Yani bir insan çok parası olupda gp tercih etmesini de yadırgamam doğrusu..
benim de idealimdeki araba audi a3,s3 dür mesela,belki 2-3 sene sonra param olunca alacam..ama şunuda söylemek lazım gp gerçekten çok özel bir araba...belkide arabamı hiç değiştirmiyeceğim..kim bilir..
welcome on board
Girişiniz çok hızlı oldu,dolayısıyla tepkimde biraz hızlı ve agresif oldu.
Tercihlere saygı duyarım.Bende bi dönem kullandım ama ne o zaman ne şimdi arabaları kıyaslarken kişisel zevkleri göz önünde bulundurarak kimsenin hevesini kırmadan yorum yapmaya özen gösteriyorum.
herşeyi bir kenara bırak abs esr ebd vs vs vs filan ikisini yan yana koyup şöyle bir bak eminim ilk görüşteki aşkı anlıyacak ve bizler gibi ona aşık olup onsuz olamayacağını anlayacaksın. hayırlı olsun :) sevgiler saygılar