Extra indirim yapsınlar hediye onların olsun
Sent my iPhone using
selam arkadaşlar,
0 evo alırken hediye olarak ne talep edebiliriz?paspas v.s. vede nelere dikkat etmeliyiz ? şu jant daha hoş duruyo gibi ?
Extra indirim yapsınlar hediye onların olsun
Sent my iPhone using
ben 0 evo aldım anahtar kabı istedim tanıdığımla olduğum için bana yetkili ha......r len dedi 150 tl odedi ama baya iskonto yaptı sağolsun
ben granit gri 2011 model hali hazırda bulunan son evo yu almıştım,baya bi sattıkları için malesef burunlarından kıl aldırtmıyolar hediye konusunda.. Ama satış danışmanımızla şu an içli dışlı durumdayız,babamın bi ilgi alanından dolayı bol bol sohbet etmişlerdi aracı alım sürecinde kendiside bana son dakika süprizi yapıp arabama park sensörü taktırtıp teslim etmişti
bir kez daha teşekkürler izmir poyrazdan murat bey
Jant,Boya koruma
TSİ Jetta.
Aracı alırken sana bayi kendi paspaslarını vericek.mutlaka evonun orjinal paspaslarını iste kıvıramazlar seve seve vericekler.tabi iyi pazarlık yap,gerçi pek yapmıyorlar ama sen zorla.yaptırabilirsen boya koruma falan yaptır.ve aracı mümkünse dynamic full paket almaya çalış ve beyaz al yoksa pişman olursun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Hediye konusunda eskisi gibi değil araç satabilmek için verilen gayretler kredilerin cazip hale gelmesiyle sona erdi onlar oturup bekliyor herkesde cazip diye alıyorlar fazla söze gerek yok diyorlar ve artık herkes o kadar fazla şey istiyorki gülüp gülüp geçiyorlar ya da daha gelmedi olsa verirdik diyorlar inşallah alırsın tabiki hediye zorlamakta fayda var...
park sensörünü mutlaka ekletmek lazım..inanılmaz faydali bi icat
park sensörünün her daim faydasını görüyorum çok iyi bi icat.. sadece arkadan değil yanlardanda yaklaşımları uyarıyor...bu arda soruna gelince jant'ı unut bence o kadar açılamıyorlar bildğim fiyatı indirirler ama jantı değişmezler bence,bana anahtarlık,ön cam için güneşlik,fiat şapka,birkaç kutu peçete,park sensörü,halı paspas (evo olan) ve yapboz,boyama kitabı gibi şeyler vardı aracımın içinde...hepsi bu.
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri