Malzeme olarak aynı, aksesuar olarak farkeder dynamic ile mylife..
selam arkadaşlar,
my life ile dynamic 'in ön konsol malzemesinde bir fark yoktur değil mi?Yani dynamic daha kaliteli malzemeden yapılması falan söz konusu değildir?
Malzeme olarak aynı, aksesuar olarak farkeder dynamic ile mylife..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
geçenlerde servis önünde bi mylife görmüştüm. benim dizel dynamicteki konsoldaki yumuşak deri onda yoktu.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
peki araç içi kırmızı döşemeyi my life versiyonunda seçebiliriz değil mi ?
Sadece dynamic te araç içi döşeme rengini seçebilirsiniz..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Mylife ile dinamiğin konsol kalitesi aynıdır. Aynı yumuşak dokulu malzeme mylife konsolunda da var. Sadece rengi siyah.
bu kötü oldu.Kırmızı döşemeden sonra my life hiç sarmıyor insanı..dynamic'e yönelcez mecbur...
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için..
Dynamic iyidir![]()
TSİ Jetta.
bencede dynamic al daha iyi kırmızı döşemede ayrı bir hava katıyor yani
Dynamijc in kirmizi dosemeleri guzel gercekten ancak ben my life aldim, usb, blutooth baglantisi, blue aNd me den dolayi, ek olarak perde hava yastiklarida var. Bunlara dynamicde kavusmak icin dynamic arti paket satin almak gerekiyor ki fiyat farki cok oluyor. Bence my life in dynamic ten tek kullanislilik konusunda eksigi arka koltugun parcali yatmamasi onun disindakiler kozmetik. Guzel ici gercekten ama olmazsa olmaz degil bence ilk saydigim ozellikler daha kullanisli.
Bana göre de dynamic içindeki kırmızı renk çok kötü duruyor. Tam da kırmızı değil, bordo gibi sanki.
MyLife aldığıma hiç pişman değilim.
Gerek iç konsol olsun gerek siyah boyalı tamponlar olsun, çok daha şık duruyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri