Bu nedir, yine zam gelmiş 2012 modellerde geçerli, Sadece skydome değil ESP paketi 1000 TL olmuş, Asist KIT'de 500 TL olmuş.
Bu nedir, yine zam gelmiş 2012 modellerde geçerli, Sadece skydome değil ESP paketi 1000 TL olmuş, Asist KIT'de 500 TL olmuş.
Altın, dolar, euro ve ötvdeki artışın sonucu bu. Yapacak bir şey yok sıfır alacak arkadaşlara allah sabır ihsan etsin.
Kuzenim geçen hafta 40 bin liraya ford fiesta aldı. Bu hafta alsa bin lira yüksek verecekti. Çok fena gözüm kaldı yalnız![]()
biz gp'yi çok sevdik
Gözümüz aydın kulağımız denizlişaka bi yana bu skydome sonradan eklenebiliyomu araçlara ? PArasını vereyim 2500 tl takarlarmı fiatta skydome tavanı kesip ?
hay maaşallah![]()
Keyif BMW'Dir...
Hımmm abi 43 000 araç, 2500 gökyüzü keyfi, 2100 teknoloji keyfi , ıvır zıvırıyla : 48.000 üzerinde aksesuarı saymıyorum artık![]()
Heyy maşallah.Mayıs ayında aldım aracımı aldıktan sonra ard arda fiyat artışları oldu şimdi almaya kalksam aşağı yukarı 5-6 bin daha fazla vermem gerekiyordu.Bu aralarda sık sık punto evo görmeye başladım aman nazar değmesin.
ben sıfır alırken çok değer kaybeder diyordum ama şmdi satsak aynı paraya satariz : )
valla araba fiyatları aldı gitti.. ama alırsam kesin skydome lu olacak... 2500 tl ye değer...
Gittiğimiz heryerde evo diyoruz. alacaklar tabi... eski kuş serisi gibi olmadığı ön konsoldan belligeçen gün hondası olan arkadaş aracı inceledi '' len bunu alfa romeo mu üretmiş yanlışlıkla'' dedi
![]()
Bu tavan doluya dayanırmı arkadaşlar sizce? doğal afet çok oluyor ben en az 3 kere fena dolu gördüm, bir arabamı tavanı yamuk sattım.... artık korkuyorum...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
30 kasım 2011 de aracımı aldım . Sky dome 2.250 TL idi ....
Filo indiriminden ve tofaş yan sanayisini göz onunde bulundurarak syk dome 1.600 e geldi![]()
Mercedes Benz ML270 CDI
Grande Punto 1.3 Multijet
Doblo Safeline 1.3 Multijet
Piaggio Beverly 500
Skydome bencede değerhem sürüş keyfi olarak çok güzel , hemde arabaya bakan bir daha bakıyor
![]()
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
1750 tl verdim 750 tl daha çakmışlar fiyata.birde sonradan skydom olmuyor.sunroof yapılabilir ama skydom gibi olmaz.skydomun fiyatının yüksekliği aracın tavanında ekstra çelik kuşak olması, yüksek güvenlikli cam kullanılması ve eletromekanik aksamdan kaynaklanmaktadır.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
evet sıfır almak artık baya zorlaştı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri